|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
TP-link TL-WA901ND AP wifi signal
Da ne duljim: U ''A'' dijelu stana je router. No u ''B'' dijelu stana je slab wi-fi. Složio sam u tome dijelu AP iz naslova, stavio drugi SSID. Sve radi, sve 5. E sad problem ![]() Kad dođem u taj ''B'' dio stana i dalje mi lovi wifi iz ''A'' dijela ali tako jadno da mi piše da internet nije dostupan. Kad se vratim u ovaj ''A'' dio stana a spojen sam na AP onda opet slična stvar, tj. skoro neupotrebljiv internet. Kako natjerati i dali se uopće može; da npr. ako signal sa određenog routera ili AP-a padne ispod određene granice uređaj se spoji na onaj signal koji je jači ? Možda glupo pitanje, ali ne znam kako bi pametnije sročio... ![]() Izmještanje, premještanje uređaja mi nije opcija. Naravno, mogu svaki put npr. mobitel ručno prespojiti ali malo mi je to pain in the ass. Hvala svima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Za pocetak ih stavi na isti ssid (wifi name) pa vidi kako ce se ponasat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
TL-WA901ND je Lan kabelom spojen na gl. router i podešen kao AP ? Stavi isti SSID i Pass a različiti radni kanal, međutim i dalje ti se može desiti da moraš ručno odabrati na kojeg će se klijent spojiti, nekad pali štos da par puta to odradiš pješke a kasnije radi sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Probam pa javim. |
|
![]() |
![]() |