|
![]() |
#2 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Kakav fail od ploče. To samo MSI može usrat dizajn do bola. Prvi PCI-E slot totalno neupotrebljiv ako se koristi bilo kakav high-end air cooler. Znači samo i isključivo vodenjača dolazi u obzir ako se koristi ta ploča. Vjerojatno zato i daju Coolermasterovu vodenjaču jer su to naknadno skužili. Sweet jesus... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Samo 6 SATA priključaka i 5 stražnjih type "A" USB portova, a I/O shield poluprazan. I to na ploči od 700€!
![]() |
#5 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Ali, opet ne vidim svrhu 2 LAN na I/O shieldu i dodatni pci-e LAN za 10 gigabitni @The Exiled Cikurs sa biosom vrijedi starije x4xx i valjda x3xx
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Citiraj:
Već negdje si pisao to sa 6 S-ATA konektora Mislim ko danas koristi više od tipa 2-3 ? Imaš 8TB Disk za 200eura i baci na njega sve.. a ne teturat unutra 20 diskova od 200GB |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Da je meni netko govorio prije pešest godina da će se čekat AMDove ploče i slinit na njih...
![]() |
#9 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
A i da prozujaju za 2 i pol godine, fino RMA i nova ploča ![]() Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Ja bi onda radije rijesio problem, kad vec kupujem novu , kupnjom neke gigabytice, ili asusice. ![]() ![]() Mislim da se oni tu oslanjaju da ce kupci koristiti vodu, cak dijele "gratis" vodeno uz kupnju te ploče ..ili ostaje opcija drugi slot jer mnogima je i to dosta.. Ali definitivno glupo na kraju kako god okrenes ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Zasto tebe muci koliko tko ima diskova? I meni je smijesno sto na tako skupoj ploci nema BAREM 8 SATA.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|