|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Koji dobar soft za backup particije?
Prije sam koristio norton ghost ali mi se vise ne da drzat jednu particiju na FAT32 za backup (ove nove verzije norton ghost-a ne valjaju) ,pa me zanima da li postoji slican software za backup particije da ne moram stalno reinstalirati windows. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
back up
trebaš free ili shareware ? Evo ti share Paragon Exact Image link http://www.snapfiles.com/shareware/system/swbackup.html a od free Cobian Backup mi se čini najbolji samo ne znam može li raditi backup cijelih paticija link http://www.snapfiles.com/freeware/system/fwbackup.html Isprobaj ! ![]()
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A zašto bi ti jedna particija morala bit u FAT32 formatu??? Ghost zna radit sa NTFS-om, SATA diskovima, RAID-om (na Silicon Image kontroleru),... Ja ga koristim jako dugo i nemam zamjerki. Zašto nove verzije ne valjaju? Ak ipak oćeš nešta drugo, uzmi Acronis TrueImage, drugi na mojoj ljestvici. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
1. bootat komp u DOS i odande pokrenut program 2. instalirat verziju za Windows koja će sve po DOS-u sama napravit Drugi način mi se ne sviđa jer bezveze zagađuje Windowse. Citiraj:
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Acronis True Image Potraži po netu, jednostavno i dobro, možeš kroz win radit backup, napravit boot cd (ima u programu da si ga opržiš) "kloniraš" diskove, radiš backup-ove.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|