|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Preporuka 19" LCD
Namjeravam kupiti ubrzo novi 19" LCD monitor, zanimaju me vase preporuke koji je kvalitetan monitor, naime bitno mi je da ima dobar kontrast, dobar kut gledanja i odlicnu sliku, bilo bi dobro kada bi bio dobar sa igrama... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Samsung sm930bf. Ja ga kupio i prezadovoljan sam sa njime 4ms odaziv. Ma milina.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Da, svidja mi se taj model, kakav mu je kut gledanja i kakva mu je kvaliteta slike, kakav mu je prikaz boja? Dali netko zna koja je razlika izmedju Samsung 930BF i Samsung 960BF osim u njihovoj boji? Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja imam Samsung 970P, to je nasljednik odličnog 193P+ i mogu reć da je monitor strava
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Da bas gledam vrlo je dobar, samo mnogo kosta ![]() Koliko mu je veliko ovo dolje postolje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Razlika izmedu 930BF i 960BF je osim u vecem Brightness-u potonjeg i u puno prilagodljivijem stalku...930BF ne podrzava pivot mod te ga je moguce podesavati samo po horizontalnoj osi... @Xtr3m3 Specifikacije: - 930BF: Technology: TN Response time: 4ms Contrast: 700:1 Brightness: 270 cd/m2 Sucelje: DVI+Analog Vertikalni/Horizontalni vidljivi kut: 160/160 Zakljucak: Dakle 930BF je odlican monitor za igre i ima odlicno vrijeme odaziva no ima nesto losiji prikaz boja i nesto manji kut gledanja, te nije bas ergonomican... Povoljna cijena daje mu odlican omjer ulozeno/dobiveno. Za ostale napredne korisnike npr. graficke dizajnere je ovaj monitor nocna mora. - 960BF: Technology: TN Response time: 4ms Contrast: 700:1 Brightness: 300cd/m2 Sucelje: DVI+Analog Vertikalni/Horizontalni vidljivi kut: 160/160 Zakljucak: Odlican monitor za gamere koji djeli, sto se kvalitete slike tice, prednosti i mane 930BF no karakterizira ga nesto bolja slika i vjerniji prikaz boja te znatno fleksibilnije postolje i pivot mode... - 970P: Technology: Super-PVA Response time: 6ms Contrast: 1000:1 Brightness: 280 cd/m2 Sucelje: DVI+Analog Vertikalni/Horizontalni vidljivi kut: 178/178 Zakljucak: Na polju ergonomije, u ovoj konkurenciji ovaj monitor odnosi pobjedu, no svoju fleksibilnost je platio prilicno velikim i teskim postoljem te neshvatljivo odvojenim dvi i power supply ulazom koji se nalaze u cigli na kabelu.Krasi ga i sjajan dizajn. Ovaj monitor ima vjerne boje i nevjerovatno "dobru" i "duboku" crnu boju i tu mu prethodno navedeni nisu ni do koljena. Ima veci vidljivi kut dok je vrijeme odaziva ipak nesto sporije (usudio bih se reci neprimjetno) od 930BF i 960BF no svejedno daje odlicne rezultate u igrama, a gledanje filmova je zbog vjernije reprodukcije boja neusporedivo bolje. Nazalost cijena mu je znatno veca od konkurencije no ipak se radi o boljem monitoru... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
xerox 19" je najbolji omjer dobiveno ulozeno imho....
![]() |
#9 | |
JDM
|
Citiraj:
Ja sam fakat biro pozorno monitor i pao je izbor na ovaj. Ali samo da ti kažem da buš se nauživo sa podešavanjem slike.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ja sad uskoro kupujem novi komp pa me zanima koji LCD da uzmem. Pošto puno igram igrice ekipa mi kaže da je bolji taj Samsungov zbog tih 4ms odaziva a s druge strane više ljudi mi govori da je taj XEROS dosta bolji u prikazu slike i da nema veze za igre tih 8ms odaziva. Fakat ne znam kaj ću na kraju uzet:confused:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Isprika zbog duplog posta. Umjesto edit stisnuo sam citiraj ![]()
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Samsung 930 BF. Ja prezadovoljan, a cijena, da se prožvakat. Pa ti razmisli... ![]()
![]() |
#14 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ne mogu vjerovati da nema 960BF ni 970P u crnoj boji... Da li će izaći uskoro? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() BTW: i xerox je dobar izbor. Tu više dolazi osobni ukus. Tak da nebi ispalo da ne valja. Valja. Bok uz bok su si. Ali opet negdje sam vidio usporedbu baš 930bf i xeroxa 19'' i kao 4'' ms matrica se pokazala puno bolja. Ali neznam di sam to vidio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Kupio sam SM930BF i veoma sam zadovoljan monitorom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Ajd mi samo još reci kako se ponaša pri brzom skrolanju teksta, jel ''mulja'' slova? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Da pri scrollanju teksta malo zamulja slova, ali nije tako strasno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
novog vlasnika brand new bad pixelom? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
JDM
|
Nema mrtvih piksela. Moram pazit da ga ne ureknem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ne boj se. Ako nema prilikom prvog paljenja, vrlo je mala vjerojatnost da ce neki umrijeti kasnije. Mrtvi (neispravni) pixel-i se pojavljuju zbog nesavrsenosti proizvodnog procesa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|