|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
LED trake na zid (strop)
Dragi forumasi, trebam pomoc sa postavljanjem led traka na strop. Uglavnom imam napravljen prekidac na zidu gdje bi palio gasio ledice kao klasicno svjetlo. ![]() Dio gdje cu spojiti led trake je sljedeci: ![]() E sad onaj dio koji ne kuzim je da li mogu kupiti led traku sa otvorenim zicama plus minus i direktno spojiti : https://asset.conrad.com/media10/isa...0&align=center ili moram kupiti uz trake i trafo odnosno onaj transformator? Takoder, koja je razlika 12 i 24v ledica u globalu? Hvala unaprijed
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
NIKAKO NE SPAJAJ DIREKTNO NA 220V! Moj ti je savjet da nađeš nekoga tko se razumije u struju pa neka te nauči kako se ovakve stvari rade. Dosta ledica radi na 12V, trebaš izračunat koliko ukupno struje troše i po tome kupuješ trafo. Ja doma imam 5630 warm white ledice i skroz sam zadovoljan tako da ti mogu preporučiti 5630 ledice. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Radi tvoje sigurnosti, molim te nemoj nista dirat ili slagat, pozovi majstora neka ti to napravi, plati i gotovo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
Ma decki nema straha stari mi je elektricar ali starijeg kova..ne bavi se ledicama... on bi to spojio ja moram samo kupiti ![]() Meni je bitno da mi netko moze preporucit gdje tocno uzet 5 metara led trake i koji trafo uz njih pa da to spojim.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|