|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
S754 Venice U Hrvata!!!!
U subotu sam naručio 3000+,dfi 250,geil ultra-x i raptora.Stigla roba jučer i uhvatim se ja proca.Gledam ga malo,gledam stepping(nije mi baš bio poznat pošto mi je ovo prvi a64) i stavim pretragu na google i nisam našao puno informacija.Ali ono šta sam našao je ovo: amd site Identična slova još k tome: CBBWE 0541GAB Mislio sam to uzet kasnije ali stvarno imam sreće.Neću ga još neko vrijeme ubost jer moram još kućište i grafu kupit. Zadnje izmijenjeno od: fangio. 17.12.2005. u 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
di si ga kupio? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
i mene zanima.... (sori moderatori, ne radi html) vvv.amdcompare.com/us-en/desktop/Default.aspx ovo me malo zbunjuje... 3200+ i 3000+ (pretpostavljam da su to s venice jezgrom) rade na istom taktu, imaju 512kb cahcea...skoro pa da nema razlike osim u TDP-u....meni se čini da su to po brzini istio procesori... i ako se ne varam, napravljeni su SOI tehnologijom, dok venice-i sa s. 939 napravljeni SSDOI tehnologijom (ispravite me ako griješim)....dakle za clockanje nisu baš kao ovi venice-i za s.939... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
svi venice bazirani procesori su izrađeni u istoj tehnologiji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
a zašto piše da su napravljeni u SOI tehnologiji, a ja koliko znam, venice-i za s.939 su napravljeni u SSDOI tehnologiji (kao fx-evi) i što bi moglo biti to s brzinom 3000+ i 3200+ ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Kupio sam ga na diskont24.com Sad ću ubrzo slike postat.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
ajde dobro...valjda su oni u pravu... koliko se sjećam bilo je riječi o tome na pc-exu...ali otom potom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
nije tu stvar tko je u pravu, već da amdcompare ne navodi sve detalje. da, svi venice procovi su izrađeni dual stress liner tehnologijom. amdcompare samo navodi 90nm SOI i to je to. podatak kao takav nije netočan, već nepotpun. ![]() u krajnjoj liniji, ne očekuješ valjda da AMD sa tehnologijom izrade svojim procesora ide unazad? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|