|
|
Rezultati ankete: the "maticna ploca" je: | |||
abit |
![]() ![]() ![]() ![]() |
30 | 27.03% |
asus |
18 | 16.22% |
asrock |
1 | 0.90% |
epox |
15 | 13.51% |
dfi |
22 | 19.82% |
msi |
3 | 2.70% |
ecs |
3 | 2.70% |
gigabyte |
4 | 3.60% |
chaintech |
0 | 0% |
soltek |
12 | 10.81% |
foxconn |
2 | 1.80% |
biostar |
1 | 0.90% |
Glasači: 111. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
the "maticna ploca"
zanima me ovako cisto informativno. koji proizvodjac maticnih ploca vas nikad nije razocarao? da je po svemu zadovoljio vashe kriterije, odnosno ako je nemoguce toliko toga obuhvatiti, da je vecinom zadovoljio. bilo da je rijec o stabilnosti, overclocku, tweakanju, opcijama u biosu, rasporedom na pcbu... ma karakteristikama opcenito. nije bitan socket, nije bitan amd, intel, zanima me proizvodjac. slobodno osim glasa ostavite i komentare. u anketu sam stavio samo ove ploce koje jesu, tako da nebi bilo zasto nema ove, zasto nema one... ![]()
![]() |
#2 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: the "maticna ploca"
Citiraj:
My 2 c.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Moderator
|
stvar je da me samo zanima u kojeg proizvodjaca se nisu ljudi razocarali, a prvi pokushaji svadja, makar ne znam zasto, nekla se odmah brisu i tema zatvara. onaj tko nema takvoga, neka niti ne glasa, meni samo treba rezultat. hvala ![]()
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Uf...skoro mi suze na oci...Stara soltekica, Nforce2 ultra...nikada nije bip napravila (a da ja nisam bio kriv ![]() Sad na chaintechu, NF4, isto nemam prigovora, al soltekica je bila, i ostat ce jedina koja nije probleme delala sama od sebe... ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
stara Soltek 75DRV4 je jedina ploča koja me nikada nije iznevjerila, sa Abitom, Asusom i sada Epoxom mogu slobodno reći da nisam u potpunosti zadovoljan, i da su sve imale svojih mušica što se tiče stabilnosti |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
@atha Daj malo proširi popis ploča (ak ti se da) tak da morem glasati za Matsonica. Imam jednu doma i radi bez greške, a 5 godina joj je tek. ![]() Back On Topic.........moj glas ide EPoX-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Ubaci i FIC-a! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Neznam za koju bi glaso Mozda asus, nikad nije neka sranja radio DFI i Abit su mi znali malo seruckat, dok je recimo frendu vrisnuo fastfame , matsonic i nedavno ecs, sad neznam jel do njega il neceg drugog
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Asus jedini nije zajebavao-TUV4X već nekoliko godina radi s celeronom 1GHz, CUV4X-D radila bez problema iz prve sa dva P3 1GHz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Dosad Gigabyte , Asus i Abit , i nekak ova Abitica mi je stvarno draga jer svi su pljuvali po tim s2 i s2g plocama da ne vrijede imati ime NF7 , ali ploca je meni za moje znanje i potrebe mrak . a sljedeca ce biti Asrock i to ona dualsataII ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium moderator
|
ASUS me nikad nije iznevjerio ![]() Asusice sa i845E i i865 čipsetom su prošle (i865 još prolazi) kroz moje ruke i torturu. Dosad nova ploča radi super i stara ploča je radila super. Od sada ću kupovati samo Asus matične ploče ![]() ![]() Svaka čast Asusu. BTW Abit također proizvodi :burn: ploče, s čime će se složiti većina ljudi na ovom forumu.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Od novijih epox, gigabyte, abit, dfi. Niti sa jednom problema(kuc-kuc u drvo ![]()
![]() |
#18 |
-nVidiot-
|
Šteta kaj nemreš 2 put glasat... Soltekica legenda 75FRN-2RL zakon ploča.... ali ipak moj glas ide EPoX-u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
samo jedan glas od svakoga ce biti dovoljan... ![]() nazalost, anketu ne mogu mijenjati, moze je mijenjati samo moderator ovog foruma, ili administrator. moj glas za gigabyte, niti jedna me nije razocarala, bilo da je rijec o intel platformi ili amd platformi. problema sam imao sa msi i asusom.
![]() |
#20 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Iskreno imao sam i Matsonic i EPoX i Abit i DFI i ruku na srce najmanje problema je bilo sa Matsonicom, stabilno ko stjena nikad nista, obavljala je svoj posao sporo ali bez ikakvih poteskoca. No ako cemo gledat ipak ove malo renomiranije proizvodjace onda su Abit i DFI my number one, Abita se lako usteluje i jednostavan je za sve dok kod DFI-ja treba malo zezanja ali kad se podesi kak spada radi zvjerski.
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Soltek zbog toga što ni jedna od 3 ploče koje sam imao nije ni pisnula, rade dobro i pouzdano. Abit zbog toga što je brz i klokabilan a u isto vrijeme ne radi probleme i stabilan je.
![]() |
#23 | |
-------
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Gigabyte ploce su uvijek bile stabilne i dugo trajale po mom iskustvu tako da njih preferiram.Trenutno imam ECS L7S7A2 staru 1 i pol godinu,sarafanje,OC ,radi sa ddr400 memorijom iako ju "nepodrzava u manualu"itd.Takodjer imao ECS K7VZM koja je radila 3g pa ju prodao.Uglavnom iznenadio me ECS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium moderator
|
Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
1999 sam kupio ASUS TXP4 koja je radila s prcesorom Pentium 200MHz MMX na 250MHz i sa AMD K6-2 500MHz koji je radio na 450MHz. Prošle godine sam kupio ASUS P4C800, a ove godine ASUS A8N-E i nikada niti jednog problema nisam imao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
imao MATSONIC- koma (kt133a) i stavrno samo je za office tipa word-exel imao Soltek sl75Kav kt133a IMO najbolja ploča od svih na kojima sam radio sa kt133 čipsetom imao MSI K7N2-Delta nforce2 jako zadovoljan bio dok je radila a sam kriv što imam dio za privjesak. imao ASUS a7n8x bolji je abit imam ABIT nf7-s isto zadovoljan... ja ne volim glasat na ankete al ak bi bio bi to ABIT. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
A gdje je PC Chips (ili kako ih ja volim zvati chipi chips ![]() Eto, ja sam pet godina radio na sastavljanju PC-a (doduse, bijese to davno, u doba 486-ica, Pentiuma i Pentiuma 2). Bilo svakakvih ploca (tad je i Soyo bio jedan od najpopularnijih proizvodjaca). Moje iskustvo - svaki proizvodjac je imao dobrih i losih serija. Jos nisam upoznao proizvodjaca s cijim plocama nisam barem ponekad imao grdnih problema. Stoga necu glasati, jer i ako bih glasao, zbilja ne bih nikom dao svoj glas.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|