|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
koji mp3 usb 512MB?
imate kakva iskustva, prijedloge, preporuke? nesto u rangu 500-600 kn evo sta sam nasao preko nabava.net http://www.diskont24.com/products/P0/32697/ i http://www.pc-shop.hr/addprod.asp?ID=1205105 ili nesto trece? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dodaj još stoju i imaš odličan player - Creative MuVo V200 s 512 MB. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
enivej, treba kupovati kvalitetan mp3 player. Nekoliko mojih frendova je nakon što sam ja kupio neki šrot u HGšrotu (a na kraju sam ga negdje posijao ![]() ![]() ![]() možda je i dobro da sam ga izgubio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ja sam si uzeo sony-a e-405... mp3 mi je prejeben, zvuk dobar, posebno slušalice, baterija traje oko 50 sati (otkad sam ga kupio, 1 ssam ga napunio..) i predobar dizajn....samo košta malo više... creative je jako dobar za te novce, a preporučio bi ti da pogledaš i iRiver... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() ma glavno da ne kupis canyona.imam onog s gumenim crnim kucistem. zvuk sav izoblicen, tipke i joystick losi, katastrofalan softver, ekran lose osvjetljen a odziv jedno 1 sekunda... gasi se sam od sebe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
stvar je ovakva: sestra ce dobit 500 kn od staroga "za pod bor" jer dok smo kupili zajednicki sony mp3 player (na cedeje, rula, nema sta), ja ga stalno koristim, pa sad da i ona ima creative muvo je cca 740 kn, hm... sumnjam da ce nabavit jos tolko al vidjet cemo... sony e405 cca 850 kn, jos vise , tolko nece imat 100% ![]() a sta kazete na sony e105? isto nije los, a cijena je ok... http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=1804008 hvala ekipa na informacijama ![]() Zadnje izmijenjeno od: santos. 09.12.2005. u 00:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
Nemoj samo tog Sonyja kupit, player je katastrofa. Zvuk plastičan i bez imalo basa, tipke malo sjebane, poklopac baterije kao da će puknut kod otvaranja/zatvaranja, sitan ekran,... Sestrična ga ima (od 1 GB) tak da...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
a teško da možeš za 500kn uzet dobar mp3 od 512mb....ili se strpi ili uzmi muvo od 256mb... edit, sad vidjeh da ima u linksu creative muvo tx se, 512mb, za oko 550kn... mislim da ti je on dobar.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
|
Taj nema radio i ima nešto lošije slušalice. Ma ovaj MuVo V200 ti je najbolji izbor.
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
a nemože i ovce i novce.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2005
|
ja imam sonya e-105 i super sam zadovaljan.jest da je malo plastičan,al valjda ga ne misliš bacat pa podu ![]() a ima i super tipke (ne moraš ga ni vadit iz džepa,nego napipaš). jedino šta nema radio,al zato ne kupuješ mp3 player. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|