|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Mobilni barton – hrpa pitanja
1. Može li mi netko ljubazan objasnit zašto ljudi traže mobilne bartone od 2500 na dalje? Dali je to samo zbog brzine ili je stvarno razlika u novijoj generaciji procesora. Znam da je vrlo teško u današnje vrijeme doći do bartona mobilca kako polovnog tako i novog, našao sam ga samo u Hg spotu i to onog 2400. Zna li netko neku trgovinu gdje bih našao jačeg? Može i izvan Zagreba. 2. Dalje zanimaju me oznake na procesoru. Vidim da pri kupnji ljudi biraju, neki čak i preko oglasa potražuju određene kombinacije tipa FQQ4C. Dakle koje oznake da a koje oznake ne za mobilnog bartona i koliko mogu fulati odaberem li krivu, u čemo je razlika? 3. Ponudio bih oko 500tinjak kuna za polovni mobilni barton, možda koju kunu više. Koji procesor realno mogu očekivati za te novce? Ako je netko spreman ponuditi neki može to učinit na parangal123@yahoo.com - bilo bi lijepo da ima garanciju. Fala svima na odgovoru |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Mobilci ti imaju otkljucan mnozitelj i jako se dobro OC-aju,dobre serije idu i do 2600Mhz,moj YQHA (tak nesh ne sjecam se vise) je isao na 2500Mhz bez problema... Ako je dobra serija,onda nije bitno jeli 2400 ili 2500 ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Re: Mobilni barton – hrpa pitanja
Citiraj:
imas sticky o mobilnim bartonima pod overclocking ! 1. onaj mobilac u hg-spotu ti NIJE socA i ne pase nikud. totalno je nekompatibilan s desktop racunalima, ide samo u određenu seriju laptopa... ako mislis mobilca ugradit u desktop racunalo obavezno mora bit socket A (462). i da mobilci imaju odljucan mnozitelj, manje se griju, lakse se clockaju. moj IQYHA trenutno radi na 2500MHz s 1,72v (negdje kao 3500+). 2. neke serije se bolje clockaju, neke losije (trazi iqyha seriju)
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Nema više vodiča kroz mobilce kao stickya već par dana. Uglavnom, ako baš tražiš mobilca, traži onaj koji ima na sebi IQZHA ili IQYHA oznaku. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|