|
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
a za što bi ju koristio? i na kojem sustavu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
o kojim zvučnicima se radi? Edit: najjeftinija fatality je 1800kn, a extreme music oko 1000. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
Dobro recimo ja imam 7.1 zvucnike.. nis posebo al za mene dosta.. Creativeov Inspire T7700..kostali oko 1000kn i za moju sobu je to super. Trenutno Audigy 2 ZS i ja bi dao ruku za taj Fatality al hebote 2000kn za zvucnu je jaaako puno ![]() pa i mene zanima dal se isplati. dal je stvarno TOLKO dobar zvuk i sve kaj pise na njihovo siteu ![]() ja se isto ne bavim nicim profesionalnim sa zvukom..samo sam entuzijast za muziku, filmove i tu i tam igrice...
![]() |
#8 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
da kupiš neke kvalitetnije onda bi se isplatilo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
kupi Bose Companion 3M - cirka oko 2300 kuna... al rade... ![]() I Bose su jedini zvučnici koji UOPĆE nemaju izobličenja kolikogod da pojačaš. To i ja potvrđujem ![]() Bose frik...štaš... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
@Denzil ostani još na vrhunskoj zvučnoj neko vrijeme dok ne padne cijena i dok igre počnu koristit novi EAX (ima 5.0). eh da a zvuk s tom zvučnom ne bi smio bit ispod 256Kbps/48kHz jer onda nikakve koristi od bolje i jače zvučne, ja osobno sve (veliku večinu) imam od 192/48 pa nadalje, jer Audigy2 DSP je kvalitetan i dosta se osjeti razlika u kvaliteti visokih i bassova između 128 i 192. A i probao sam i .wave 24-bitni zvuk i 96kHz i mogu sam reć da si mi zvučnici koma za to!! ![]() eh ak uskoro dođu novi...hmmm:burn: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
BOSE? Jel postoji nesto bolje!? Moj stari je imao bose loudspeaker system za svirku, miki moj kako je to radilo, teški su bili ali zvuk! Čistoća, nema izobličavanja, rade kvalitetne procesore, nema šuma kada su jako pojačani, nešto nevjerojatno. Stvarno svaka cast deckima, ali ipak koliko para toliko muzike, ako zelis njihove "žešče" zvučnike ili komponente bome ces ih i pljunuti. Tako mi je žao šta ih je prodao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Secret Undercover Agent
|
Citiraj:
![]() ja kodiram Mp3 u 160, kao kompromis izmedu 128 i 192, cisto zbog velicine.. i mislim da ovi zvucnici nisu TOLKO dobri da cujem tak tu razliku...al bas budem probao da vidim sta se cuje ![]() tenks ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() inače X-Fi se ispalti uzet al imaš gorenavedeni BOSE ili Logitech sa THXom, teško da ćeš kužit razliku osim ak pojačaš onda će se zvuk kasnije (razlike su minimalne) počet izobličavat, ja isprobao, da budem iskren jedva da se kuži al je ima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Secret Undercover Agent
|
da..mnogo lijepi zvucnici (ne mislim sad na estetiku)..ali ja sam rađe htio kvalitetan 7.1 nego uber kvalitetan 2.1...
![]() |
#18 |
Strichek Moderator
|
ja sam za snagu i kvalitetu al naravno ovisi o financijama, tako da mi 5.1 pa nadalje ne dolazi u obzir jer za takve poštene treba dat oko2k kuna a toliko nemam tak da sam7ostajem na 2.1, dakle snaga+kvaliteta=best buy viša klasa. Mislim trenutno na Z-2300 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Secret Undercover Agent
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Secret Undercover Agent
|
Citiraj:
![]() ne znam ja tko tebi placa takve zvucnike ali tko god da je ne pusatj ga ![]() ja sam za svoje moro radit, a kao student koji nema vremena izdvojit 1000kn nije lagano..tak da sam presretan sa svojim zvucnicima ![]() a sto se tice tvog TEACa.. ak je za sudit po cijeni, a u informatickoj opremi 99% JE, onda to nemos nazvat kvaltitenim..
![]() |
![]() |
#22 | |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Ovdje na poslu je Audiotrak Maya MKII 5.1 tek toliko da nekupi smetnje od ventova i ostalih sranja...zvuk je kristalan. A kod kuce mi nije komp ni spojen na Bose...nije zaslužio ![]() Jednostavno ima jedna polica naslagana komponentama (CD player, MiniDisc, DAT...), ma uslikat cu sve pa cu postat. Šteta što nemogu nikako taj zvuk demonstrirati... ![]() @Buljo, di živiš? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
i otjerat one iz trgovine ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Prema mojoj procjeni je snobizam kupovat 2.1 sustav za računalo za 2000Kn, jer za te novce se može ubost pristojno pojačalo i 2 bookshelf zvučnika koji su i kvalitetom i dugotrajnošću iznad plastičnjaka. Sad da ne bi bilo da ne znam što nude jedni takvi zvučnici, slušao sam Gigaworks 7.1 na audigy kartici, zvuk je fenomenalan, ali u stereo produkciji ga jedno yamaha pojačalo + 2 infinity, B&W, Celestion ili slični zvučnici pojedu za doručak, kako kvalitetom zvuka, tako i kvalitetom izrade. A i da bi određeni sustav imao THX proizvođač mora platit brdo love, samo da bi nakeljio naljepnicu, a i samim time ta naljepnica se plaća, premda ima sustava bez dotičnog certifikata koji su jeftiniji, a zvuče mnogo bolje. Audio oprema je poput parfema, ima skupih koji su dobri, ili loši, a ima i jeftinih, koja nam se sviđaj svojom zvučnom slikom. Sve je stvar osobnog ukusa. A još uz to, da li ima itko ovdje tko ima određene kutije i pojačalo da je bio prezadovoljan zvukom i da je zadovoljan već par godina. Nema...svatko uvijek teži nečem još višem. Doma imam za gejmanje najjeftiniji creative 5.1, a za slušanje glazbe technics pojačalo i cd player, aiwa deck (nije u funkciji), thorensov gramofon (pao u zaborav) i sony esprit kutije koji su već 10-15 godina u funkciji i vrijede svake lipe koliko su koštali, a cijena je iznosila oko 1000 DEM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Nemoj podcjenjivati male Bose PC zvučnike, jer se radi o najboljem zvuku za PC koje novac može kupiti. Gaze u kvaliteti zvuka i GigaWorks sustav. Za cca 2000 kn, ne može se kupiti HIFI sustav koji tako zvuči, jedino ako se ide na polovno. Naravno, to ime, dizajn i stil tek se ne mogu dobiti za tu lovu. Bose nudi najbolji PC zvuk, on jedini svira glazbu, dok drugi lupaju zvukove na velikoj glasnoći. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() A to što ti misliš da baš mora bit bose, to je sasvim druga stvar, dok bih ja radije upiknuo neko pojačalo od 30-40W i male zvučnike, to je moj ukus. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|