|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Hitno!
molim HITNO za pomoc! renderirao sam video i pri kraju renda program mi se smrznuo. sada imam vecinu materijala (u mpeg-u) i zelim rendati ostatak da ne bih trebao ponovno sve raditi ispocetka. problem je u tome sto bi trebao spojiti ta dva mpeg fajla, a da nije ponovno rrrrrenderiranjeee. dali postoji kakav program koji bi to mogao brzo i efikasno napraviti? Puno hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Čekaj, ti želiš spojit dva dijela u jedan, tj. ovaj što je renderiran i ovaj što nije, jel tako? To možeš napravit pomoću MPEG Video Wizarda.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
da trebao sam spojiti dva djela u jedan. bila mi je fakat zurba, pa sam nabrzinu prosrfao netom i problem sam rijesio pomocu Easy Video Joiner-a. Tnx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dobro, može i tako, Easy Video Joiner je samo za spajanje klipova (to ti i treba). Ovaj MPEG Video Wizard je program kojim možeš radit skoro sve vezano za MPEG format, a velik je svega 9-10 MB. Meni je jako dobra zamjena (ne i potpuna) za Pinnacle Studio.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|