Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.01.2006., 22:13   #1
junetina_leso
Registered User

Datum registracije: Jan 2006
Treba mi znalac sa podrucja PC hardvera

Pozdrav

trazim nekog za suradnju na softverskom projektu.

Treba mi znalac sa podrucja PC hardvera. Covik treba imati hardver u malom prstu , overklokano racunalo (nije uvjet al je plus:-) i znati sve o raznim cudima koja su nama 'vulgaris' korisnicima spanska sela (citaj vertex shaderi,sabirnice, pajpovi, brojevi okretaja...)

Triba znat odgovorit zasto je X grafička bolja od Y grafičke,razliku izmedju SerialATA i SCSI, zasto ovaj chipset a ne onaj i slicne fore.

Osnove baza podataka i/ili programiranja su plus (samo da lakse razumije problematiku sa softverske strane) ali nije uvjet,prebivaliste oko Splita plus (radi lakse komunikacije) ali nije uvjet. Naravno , bitno mi je znanje a ne formalno obrazovanje.

Doza entuzijazma je uvjet sine qua non.

Projekt je zanimljiv, u kasnoj beti, bit ce freeware za siroke mase,a opet komercijalan (nadamo se). Naknada za rad se podrazumijeva. Posal bi se sastojao u analizi PC hardvera,prikupljanja teh. podataka, pretakanja svoga znanja o hardveru u jednu scriptnu bazu znanja.

Ako ima zainteresiranih nek mi se jave na PM ili na mail hardware-suradnja@heliobit.com

p.s. nadam se da se ovo ne shvaca kao spam, gdje mogu do pravih frikova nego ovdje

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno