|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
Treba mi znalac sa podrucja PC hardvera
Pozdrav trazim nekog za suradnju na softverskom projektu. Treba mi znalac sa podrucja PC hardvera. Covik treba imati hardver u malom prstu , overklokano racunalo (nije uvjet al je plus:-) i znati sve o raznim cudima koja su nama 'vulgaris' korisnicima spanska sela (citaj vertex shaderi,sabirnice, pajpovi, brojevi okretaja...) Triba znat odgovorit zasto je X grafička bolja od Y grafičke,razliku izmedju SerialATA i SCSI, zasto ovaj chipset a ne onaj i slicne fore. Osnove baza podataka i/ili programiranja su plus (samo da lakse razumije problematiku sa softverske strane) ali nije uvjet,prebivaliste oko Splita plus (radi lakse komunikacije) ali nije uvjet. Naravno , bitno mi je znanje a ne formalno obrazovanje. Doza entuzijazma je uvjet sine qua non. Projekt je zanimljiv, u kasnoj beti, bit ce freeware za siroke mase,a opet komercijalan (nadamo se). Naknada za rad se podrazumijeva. Posal bi se sastojao u analizi PC hardvera,prikupljanja teh. podataka, pretakanja svoga znanja o hardveru u jednu scriptnu bazu znanja. Ako ima zainteresiranih nek mi se jave na PM ili na mail hardware-suradnja@heliobit.com p.s. nadam se da se ovo ne shvaca kao spam, gdje mogu do pravih frikova nego ovdje
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|