|
![]() |
#1 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Ve-Mil mulja?
Dovitljivi ce reci, pa naravno da dâ, no ipak... Dodjem ja tako danas kod njih, s namjerom da kupim nekakvu konfiguracijicu kao poklon za Bozic jednom covjeku, i uz par prigodnih posalica s ekipom koju sam zatekao tamo izdiktiram ja ime firme i sto sve trebam te uz to (super susretljivi, svi zajedno, povukli par stvari s rezervacija), uzmem i jedan LCD monitor.Jasno, kao pravi 100 kilas nalaktim se na pult, i taman kad mislim da ne moze bolje, vadim karticu (American Gold, no nije ni vazno; ili je?) i sljedi otprilike ovo: [Ve-Mil]: Umm... A vi bi R1? [Ja, ajd-pogodi-jebote tonom]: Hmpf, pa da... [Ve-Mil]: A to bi vi na kredit? [Ja, kaj-ti-izgledam-ko-da-imam-kes tonom]: ...da! [Ve-Mil]: Joj, znate, ali to ne moze... [Ja, oci ko kondenzatori na Abitu svojedobno]: MOLIM? [Ve-Mil]: Joj, znate, nama su rekli da samo malim kupcima mozemo odobravati potrosacke krediti... [Ja]: Sto vas briga cime cu ja placati? American vama daje kesh, u cemu je problem? K tome, kartica je MOJA i ja sam VLASNIK firme. [Ve-Mil]: Joj, znate, ali nama su rekli... [Ja]: TKO vam je rekao? [prstima trazim u imeniku broj svoje financijske direktorice]... [Ve-Mil]: Pa znate, zakon... ... u medjuvremenu cuh pricu svoje direktorice... [Ja]: Takav zakon ne postoji. Uostalom, prije par tjedana sam u G-Spotu potrosio 15k kn i uredno platio kreditom na 36 rata Americanom... [Ve-Mil]: Pa joj, znate, nije bas zakon... Nego su oni to nama interno rekli, nasa sefica tj... Joj, mi se ispricavamo. [Onaj bradati tip, onako, vise za sebe i ispod glasa]: Da, zato smo danas odjebali trojicu vec... Ispadoh kreten sto sam htio spizditi ~5k kn na hardver subotom navecer. Ovo s Ve-Milom je postalo krajnja debilana vise. Prvo su zaposlici nekakve nesposobne kretenoide, koji ne znaju raditi na nekakvom novom smecu od softvera kojeg su uzeli, i na kraju jos i ovo? Ok, ljudi nisu krivi i sve sto sam im rekao nije islo njih direktno, no kretenluk na koji je Ve-Mil spao presao je sve granice...
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Uh, pa kak je krenulo još budu na kraju ljudima govorili da ne primaju gotovinu jer im je šefica rekla da je u porastu krivotvorenje i slične ''novčane aktivnosti''. Žalosno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Pioneer 109
Odfurao sam svoju pržu Pioneer 109 na servis jer me je pocela zajebavati pri prženju.Treba joj pol minute da počne pržit DVD ili CD te je zna rondat neki put kad ubacim neki medi. Neke medije neče mi ni spržit npr. eperformance. Odnesao sam ju na servis i rekao im opisa kvara. Evo sta pise sta su napravili: "Napravljen firmware upgrade sa 1.4 na 1.58. ! Testirano snimanje i verifikacija na DVD(+/-) i CD medije... ! Snimljeno par DVD-a na 8x ...! TEST OK. I naravno nisu ucinili nis, prza jos uvjek malo zeza (prilikom prženja eperformans DVD a prža se kao zblokira tj DVD se vrti a u neru cijelo vrijeme piše 1% i ne miče se s mjesta i tako može u nedogled) ali radi za ostale DVD je. Ali još uvjek ima problema prilikom početka prženja , treba joj 30 sek da počne pržit.
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
ajde, ajde, nemojte tako. Ve-Mil je jedna od malobrojnih maloprodaja koja ima princip da čim dobije niže cijene za nešto, odmah i smanjuju MP cijene, ne čekaju par tjedana da uberu još koju kinticu....je da zato rade s jako malom maržom, ali eto.. Bubba, za ovo tvoje; možda su imali puno problema sa firmama koje su uzimale robu i nisu plaćale, već samo preselile fikus na drugu adresu ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
stvarno ne kontam kako vi samo izvlacite tolike probleme i problemcine i s ve-milom i HG spotom, dosta cesto sam i u jednoj i drugoj trgovinici i nikada nikakvih problema niti icega,,,,,, sve za 5,,,,,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Da se ne nagađamo kada dolazim u HG koju komponentu hoću ja ljepo sa cijenika copy&paste u front page i isprintam, odnesem njima i oni odma vide šifru artikla i to je to ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Bubba, razumijem te...imadoh isti problem...tam ko da nemaju postene prodavace koji imaju imalo pojma o ekonomiji i pojmovima vezanim uz placanje... Kod njih je najbolje platiti keshom...Lagano rekoh, odjebi... Rjesenje? Drugi ducan s hardverom ![]()
![]() |
#9 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
prvo su po dosta ducana prestali primati cekove , sad i kartice polagano , pa kaj ce onda i lovu prestati primati , pa ces za komp furati njima psenicu , ulje i dr. ne kuzim zasto ti nece preko kartice , ionako prije kupnje trazi autorizaciju iz centrale . ma debili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
@Bubba slažem se u svemu s tobom i znam kako ti je.....tamo sam izgubio 5 godina života natežući se s idiJotima....ali onaj bradati (aka ja_sam_šef) je najjači, pa taj ima veze s kompovima koliko i moja baka...pa to je strašno....grrr...samo kad se sjetim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Zasto nisi trazio da odes popricati sa nadredjenim njegovim, pa da vidis u cemu je problem... A ako ni on nezna onda brate mili traziti njegovog sefa.... Mislim kakve su to debilane .
![]() |
![]() |
#15 | |
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
|
Re: Ve-Mil mulja?
Citiraj:
Ali covjek, svaka cast, mogao je odjebat ko idiot, nitko ga ne sili na to, a njemu jedan laptop vise ne znaci nis posebno, ali i sam je rekao da je imao problema s dinersom prije, ali ono. Bar da takvi ljudi jos negdje rade... Tako da, drzte mi fige, jer stvarno hocu u pon. taj laptop ![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 |
the luda ribetna
|
a ti os a ti odbe porez zbog firme ha...za sta ce ti konfa? ako si spreman dat 2100 kuna za cijelu konfu...dakle sempron 754 disk od 80 giga 256 rama itd...odi u info gama i trazi gama starter konfu...a kasnije disk jednostavno prodas... ![]() u linksu imas za 2300 jos bolju konfu neon 1000 2600 64 bit sempron 754 ploca an bazi via 40 gigi harda mis tipkovnica itd ![]() evo gledam jos malo po infici...info gama gama internet celer 775 2.8 256 rama 80 gigi sve moguce gluposti 2400...znam da je ovo vise neg stos i ti htio dat...al opet najbolje kaj mos skupit u ovakvj situaciji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
/snip Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
mislim da bi ti cak bilo najbolje zet najjeftinijeg i nakrkat ga s jos rama |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo sto su meni napravili.... Htio sam kupiti gigabyte 9550 graficku sa pasivnim hladnjakom i ve-mil ju je imao. Posto ih nema u mom gradu zvao sam u Zadar i rekli su da imaju jos jednu. Ja ju rezerviram i zovem u petak navecer da potvrdim rezervaciju i kazem im da cu doci sutra ujutro po nju. I tako ja dodjem iz Sibenika u Zadar kod njih i kazem da sam dosao po karticu a meni lik da ju je prodao :confused: Kao da kad netko dodje sa gotovinom ima prednost ispred rezervacije :confused: Mozete mislit kakvog sam raspolozenja bio .... Uspio sam se nekako suzdrzati i samo sam ih izvrijedjao i otisao.... Zao mi je jedino sto nisam trazio pare za putne troskove..... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|