Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.03.2020., 14:50   #1
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Datum registracije: Nov 2012
Commandos 2 HD Remaster

Prije 19 g. barem dvadesetak puta odigrao, po meni, legendarnu igru. Poveselio sam se ovom HD Remasteru, ali mi je veselje ubrzo nestalo i pretvorilo se gnjev. U prvoj verziji grešaka na izvoz. Zatim slijede update, update, update... Kao ispravili, a ono sve gore i gore. Zadnja verzija ispravlja oko 40-tak grešaka. A ti 'majstori' iz Kalypsa opet zasr... U misiji 'White Death' katastrofa. Ulaz u drugi prostor kak' se ima sreće, jer pogled s kamerom kroz vrata i sl. ne pokazuje tko je s druge strane. I onda sve ovisi o sreći. Sve dosadašnje verzije odigrao sam više puta (htio sam statistiku misije imati što bolju). V. 1.09 bilo je grešaka, ali bome nisam izgubio živce kao na ove dvije zadnje verzije. Dobronamjerni savjet - ne igrati ovu Kalypsu verziju, sačuvat će se živčeki. MOŽDA jednog dana sve sjedne na svoje mjesto, ali im više baš i ne vjerujem.

Toliko verzija, svaki put razočaran, te nije ni čudo da sam htio odustati, ali ipak nisam izdržao da opet ne zaigram. I gle čuda, pogled s kamerom kroz vrata radi. Očito se prije zblesiralo i rješenje je izaći potpuno iz igre i nanovo ući. Inače, u drugoj misiji se dvaput smrzlo na različitim mjestima - uzročnik: Commandos 2 HD Remaster.dll. Možda je i ova greška bila uvjetovana s njim. Ovu remaster verziju odigrao više puta kompletno (i sve bonus misije) i to zato jer je možda i nemoguće identično odigrati misiju, a i što bolju statistiku da postignem (sve obaviti u što mogućem kraćem vremenu, po mogućnosti bez loada). Zanimljivije je ako se iskoriste i sve vještine svakog lika. Nakon tolikih igranja tek sam nedavno otkrio da u misiji 'The guns of savo island' pustinjak na otoku (ostavljeni vojnik) može upotrijebiti neku trubu-sirenu za ometanje. Uglavnom, nastavljam se dalje boriti, nema predaje... ha, ha...

Zadnje izmijenjeno od: Bakica47. 06.03.2020. u 16:40. Razlog: update
Bakica47 je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2020., 14:54   #2
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Igrao neki dan 1.10 verziju sa kioska, ima bagova, ali nisam jos dosao do te misije:
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=4991

Zasad me nervira to plesanje kamere koje sam spominjao, ali da, nisam siguran hocu li izdrzati do kraja
Oglas

Oglas
Staro 06.03.2020., 17:15   #3
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Behind the enemy lines i beyond the call of duty ilitiga kec i ekspanzija/nešto su mi među najboljim igrama ikad, top 10 sigurno, a jednu od te dvije bi si ugurao možda i u top 5. Praktično su izmislili taj žanr/podžanr a i same po sebi su odlične.

Dvojku nažalost nikad nisam prešao (bio započeo), ali planiram preći ovaj remaster jednog dana. Očito kad malo popečiraju

Navodno rade i na next gen commandos naslovu
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno