|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
E ovako upalim komp i sve ono bez problema dode do screena gdje upisujem pass za svoj acc ( jedini na kompu) i upisem i sada treba 100godina da se komp digne ! Imam Sp2 !
|
|
|
#2 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Smjesti neku tetu ispred njega pa da vidiš kak će se dić. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() ![]() ! Morat cu !
|
|
|
#4 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Šalu na stranu. Jel SP2 slipstreaman u instalaciju ili naknadno instaliran? Jesu svi driveri gore, po mogućnosti novi? BTW, smanji taj signature.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Da, prvo smanji sig. Ne zanimaju nas performanse tvog optičkog miša Drugo, mrežna kartica. Koristiš je ili što? Možda imaš ADSL? Ako je odgovor da na bilo koje pitanje, postavi fiksni IP na mrežnu. Bilo je takvih tema več podosta... |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Ja sam još uvijek na socket A - Athlon 1800+ i boli me curac kaj se i duplo brže kante danas smatraju sporima. Ionako je dobar dio sigova, hmmm, upitan.
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|