|
![]() |
#1 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() Bog! Zna li neko gdje mogu nabaviti (za lovu naravno) ventilator za Zalmana 7000Cu jer mi originalni pomalo postaje glasniji. Naravno originalni Zalman (ima li uopće neki zamjenski) zbog specifičog položaja venta u cooleru. Ima li uopće šanse da se tako nešto kod nas nađe ili moram kad postane prebučan kupiti novi ? ![]()
![]() |
#2 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Pa recimo bude je stavio enermax 92mm vent na zalmana, pa bi valjda mogo i ti nest slicno ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
herr Flick
|
Citiraj:
Najprije valja skupiti iskustva i prijedloge od drugih pa onda razraditi strategiju i onda biti bitku. ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam na njega stavio GlacialTech od 92 mm.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sve je prošlo kak treba. Neke korake je bilo malo teže napravit, al to ne bih mogo nazvat problemom.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
herr Flick
|
Nema u Ljinksu, barem ne u cjeniku (mislim na 92 mm) ali sam našao u Ve-Mulju i nije ni skup ali moram čekat priliku da idem u Rijeku (taj mi je najbliži) ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|