|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Internet - prženje
Koristim avant browser i nemogu otvoriti na forumu rubriku "problemi" izbaci mi poruku "the page cannot be displayer" i tako svaki put , sad koristim IE. Nemogu skinuti ni jedan update ni za ad-aware, spybot, a niti nod mi nije skidao update. danas sam uklonio zonealarm,a sad moram i nod32 reinstalirati. - to je što se tiče interneta a prženje, prženje mi traje 20 minuta najmanje, a dvd-a i do pola sata, imam: Opis uređaja LITE-ON DVDRW LDW-411S Proizvođač Lite-On Tip uređaja DVD+RW/DVD-RW Brzina DVD+RW:4x/4x, DVD-RW:4x/2x, DVD-ROM:12x, CD-RW:40x/24x/40x |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
More biti da ti forum šteka.......ko i svima. Za pržilicu si skini novi firmware (ako ga ima) i probaj pržiti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
kako skinut taj firmware |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Ideš na stranicu od prizvođača pržilice (i najdeš svoj model) ili na www.cdfreaks.com i tam skineš i odma ti piše kak flashat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi uključio DMA za optiku i diskove?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
nisam. gdje sad to uključim |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Strichek Moderator
|
a ako ti bude na PIO modu i nakon mjenjanja (i u nagorem slučaju formata i novih wina) onda skini prži novi firmware ili ju furaj na servis, ko što sam ja morao sa istom stvari. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|