|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
BNC kabel
Je li neko zna ili ima iskustva sa spajanjem monitora CRT (katodnog) putem BNC kabla i koja je njegova prednost i mana ako je ima. Koliko ja vidim (a upravo gledam monitor spojem BNC kablom) nema neke razlike ili je je ne vidim ili predugo gledam pa sam izgubio kriterij monitor je samsung 997 MB mozda su boje malo zivlje hmmmm:confused:
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: BNC kabel
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Geometrija je puno bolja , ustvari sad je onako kako treba biti. Uvjek me zezao jedan ugao monitora - sad je ok. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Re: Re: BNC kabel
Citiraj:
![]() Motaju se dvije mizerije koje kostaju po 35kn. Kvaliteta koju je bolje ne komentirati te u slucaju da prelazak nije zbog dobitka dva input-a ...zali boze truda sa ovakvim kablovima. Nemogu vjerovati kako sam olako podavao svoje BNC-e koji su bas dolazili uz stare EIZO (po specifikaciji) modele.... Kad sam ovaj krs spojio ... stvarno sam bio blago receno razocaran. Srecom preko ekipe uspio sam ponovo nabaviti 2 komada teske BNC artiljerije od koje je jedan upravo Matrox uparirani kabel koji je dolazio sa pojedinim G4x modelima ![]() Mota se po ducanima jedan model od 200kn i to je jedino sto se isplati razmatrati ako se ozbiljno misli iskoristiti BNC... No najbolje je iskopati neku staru seriju od nekog poznanika kome vise ne treba jer je poludio za LCD-ima ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|