|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
dfi dagf infifity sck. 939
namjeravam kupit komp, pa jel ovo dobra ploča? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ploča je dobra overclockerica, nudi max. 3.2 V za RAM i + 0.35V za proc. Raspored komponenti na ploči je dobar,ali ostala oprema na njoj nije baš najbolja (Realtek ALC655 zvuk) + bundle bi joj mogao biti bolji... Ukupno:ako ti nije zvuk glavna stvar na svijetu, hoćeš OC a nemaš love za bolje ploče-ova ploča će biti dobar izbor.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
IMO, radije dodaj još cca 200kn i uzmi abit an8 sli, puno bolja ploča, puno kvalitetnija, pasivno hlađenje čipseta, 3.55V vdimm... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jun 2004
|
Ak ti to nekaj znači mislim da nema japanske kond. koji bi TREBALI biti boji, a možda je to samo propaganda...a možda su u šumi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
I'm DEAD sexy!!!
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
eh ta zajebanciaj ti moze znaciti 5% perfomansi ![]() cuj dfi bu ti isao vise...al neces nac proc za to ![]() ako pak os sparat...slobodno zemi epox 9npa+ultra u ve milu...te ako nes ocat mos i foxcona |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Takozvani influenser
Datum registracije: Jun 2005
|
kao vec gore navedeno, ako mozes nabavit proc za oc ( a tesko, jer su svi dobri steppinzi rasprodani), uzmi dfi s kojim mozes izvuci maksimum. ako ti ne treba ekstremni overclock, nego kvalitetna, pouzdana i dobro opremljena ploca, uzmi abiticu. osobno sam vlasnik dagfice i mogu reci da sam zadovoljan. sta god uzmes neces pogrijesiti jer su sve ove ploce dobre ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|