|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Tecaj c++
Ovako: Danas me zove frend i kaze da neki njegov prijatelj mu je ponudio ako zeli ici na "tecaj" za C++.O cemu se radi,radi se o tecaju koji traje 9. mjeseci,kosta 160 kn mjesecno,jedanput tjedno od 19-21h,srijedom,ne upisuje se u radnu knjizicu,.... Jeftino je jer je pod pokroviteljstvom ili nesto slicno ali ima veze sa gradom,iskreno nemam ni ja pojma... Sada me zanima vase misljenje o tome ili ako je netko isao ili ide na to.To je u Rijeci. Ne znam niti sam koliko je pametno jer me to zanima lai ne bas jako a opet je toliko jeftino da je steta ne ici... Da cujem razmisljanja?
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
A koja firma održava taj tečaj ? Čini mi se ok cijena al neznam kakve je to kvalitete... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
c++
Tecaj je za kurac . ako oces nesto da znas uzmi knjigu noge uu lavor i udri.... duga je noc
![]() |
#5 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Re: c++
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ma jebes knjigu ako ti nema tko malo pomoci,kada ti nesto nije jasno iz knjige mozes citati sto puta ali ti knjiga to nece docarati na neki jednostavniji nacin. Evo ja krenuo,prvi sat prosa nije lose,decko stvarno zna svoj posao i jos je jeftino ultra,ah vidjet cemo..
![]() |
#7 |
:)
Datum registracije: Mar 2005
|
Kupi c++ bibliju i čitaj dok nešt ne skužiš, tek nakon 6mj kreni na predavanja onda ak nešt skužiš na konju si.. ovak ti baš i nevrijedi jel češ gledat ko tele |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Ako ste u Zagrebu najjednostavnije se C++ uci na FER-u, samo tebate saznati kada koja grupa ima predavanja iz programiranja i jednostavno se skrpati nekome..... A ako ste izvan Zagreba, bad, pronaci nekakvu najblizu el. tehnicku skolu ili kopati po netu..... Naravno ucenje zahtijeva vase slobodno vrijeme......., tko ga ima previse ![]()
![]() |
#9 |
Tlacitelj i neznalica
|
Govorim iz svog iskustva: Tecaj je definitivno najbolja stvar za nesto nauciti uz uvijet da kada to nesto prodete na tecaju doma vjezbate.Nas prinsip je proci nesto i onda dobijemo zadacu na email koju nam covijek komentira isto preko emaila ili na tecaju...ja sam s ovim odusevljen!!! Kakve knjige,knjige su prema ovome nula...ako nemas bolje i knjiga je ok,ali ako imas drukcije mogucnosti onda bas i nije... Eto sada se mucim sa petljama,if,else... ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Istina tečaj je najbolji za početak ako je dobar nastavni program i ako radiš doma samostalno. Učenje C/C++-a ima dva problema, prvi je upočetku dobro razumjeti i shvatiti logiku, naučiti strukturu i sintakse, tu mnogi odustanu jer im je preteško ili im se jednostavno neda. Drugi problem je nastavak rada sa početnim znanjem kojim stekneš, pisanje programa je dugotrajan proces i mnogima je predug pa odustanu ili se jednostavno okrenu izradi weba i prebace na C#. Kako god bilo, sretno svima i savjet, ne odustajte, isplati se truditi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Slažem se da su tečajevi the best za naučiti nešto, ali ako nemate mogućnosti za ići na tečajeve pozabavite se knjigom "Demistificirani C++".
![]() |
![]() |
#12 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
uf da c i c++ se uce 1 noc...uf uf c++ ima 2 cda helpa samo...obican c je lagan...al ni njeg anermes u noci naucit...cak i da ti neko predaje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Znam da je ovo malo OT ali da ne otvaram novu temu zanima me.. koliko je isplativo ić na tečaj c++ i kad ti to upišu u radnu knjižicu dali te poslije žele zaposlit s tim zvanjem ili ima nekakvih problema ? Tj zanima me ako to završim kolika je mogučnost da me zaposle ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Tlacitelj i neznalica
|
A cuj ja mislim da je bitnije znanje tog c++a nego da se to upisuje u radnu kjnizicu.Nitko te nece zaposliti na lijepe oci jer ti imas u knjizici napisano da si polozio ili sto vec c++ vjerojatno ce to provjeriti. A i to ti nije stvar koja traje dva mjeseca tecaja i da si to naucio ima tu jako puno posla. Ako nema bas neke volje preporucam ti da se ni ne diras toga...mislim mozes probati pa vidjeti svida li ti se ili ne. Jer tecaj sam po sebi i nije nesto ako ti ne uzmes brdo slobodnog vremena i doma sam radis...
![]() |
#15 |
Premium
|
Ma znam ja to ja ću i radit doma samo me zanima jel imam mogučnost zaposlenja s tim |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Programeri su uvijek traženi samo je pitanje koliko to tebe uistinu zanima jer i veliki entuzijasti znaju nakon 5-10g. rada jednostavno prestati programirati. Nedavno je bio solidan dokumentarac o tome i sličnim temama pod nazivom "Što nakon Microsofta".
![]() |
#17 |
Premium
|
Ok thnx na odgovorima Puno ste mi pomogli |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|