|
![]() |
#1 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
(riješeno) Windows 10 spore performanse u nekim aplikacija
Imam na poslu konfu sa w10, i7 4790, 32gb ram-a, 980ti, ssd 512gb + 2 HDD-a od par tera. Među ostalim stvarima bavimo se i 3D skeniranjem i obradom tih skenova i kod mene taj jedan software za obradu oblaka točaka užasno sporo radi. Naime, jedna radnja koja kod kolege sa slabijim kompom (w7, i7 4770, 32gb ram, gtx 960, SSD 160gb, + HDD) traje doslovno jednu sekundu, kod mene traje preko minute. Drugi slučaj: radim jučer u virtualdub-u deshake videa i kod mene isto višestruko sporije nego kod njega? WTF? Ajde da kod njega nešto što traje sekundu, da kod mene traje 1,5 ili 2 sek, ali 60?!?!? Prije upgrade-a na sedmicu nisam primjetio problem. Uglavnom, zaključak je da nema smisla tražiti problem u pojedinom software-u, nego u OS-u. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Si napravio testove harda? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja se ne kužim u to nešto pa eto, ako šta zapne za oko ![]() Velim, mislim da nema smila testirati drugi disk na kojem su podaci (koji su btw kod mene na drugom disku lokalno) jer kad s koleginog kompa obrađujem te iste podatke preko mreže višestruko je brže. Opet ponavljam, ja sam laik u tome. Ako treba testirati i taj disk, nije frka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Bože... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|