Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.08.2024., 23:21   #1
vahha
Premium
Moj komp

vahha's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Heroes of Might & Magic: Olden Era

Kao igrac dvice i trice nisam se nadao ovakoj najavi. Povratak u 2d je pozitivna stvar.

Zadnje izmijenjeno od: vahha. 23.08.2024. u 10:29.
vahha je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2024., 23:33   #2
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
With Olden Era, we go back to the origins of the series, aiming to recapture the same sense of magic and wonder of traversing a vibrant adventure map full of dangers and mysteries for the first time, building mighty faction towns and assembling massive armies of mythical creatures.

Zapravo mi se cini da bi moglo i bit nesto od ovog
OuttaControl je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.08.2024., 08:48   #3
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Eh, ovo mi izgleda kao trailer za neki random mobile game. Lijepo je da se vraćaju korjenima, ali art design i glazba mi ne izgledaju nimalo dobro.

Teško je napraviti nešto s herojima kad je vrhunac već dosegnut u trojci. HD mod i danas radi odlično, a postoji i funkcionalni MP preko Horn of the Abyss.
nub je offline   Reply With Quote
Staro 23.08.2024., 08:59   #4
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Isto mi izgleda kao jeftina igra za mob.
Ali bi migao po prvi put zaigrat na tabletu ako bude dobro.

Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Gemmy je offline   Reply With Quote
Staro 23.08.2024., 13:37   #5
DoxyTheCroat
Premium
Moj komp

DoxyTheCroat's Avatar

Datum registracije: Jul 2019
Miriši kao da su petica i trojka dobili dijete.
Sviđa mi se.
DoxyTheCroat je offline   Reply With Quote
Staro 23.08.2024., 13:48   #6
d0X
Kostolomac
Moj komp

d0X's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor DoxyTheCroat Pregled postova
Miriši kao da su petica i trojka dobili dijete.
Riječi ti se pozlatile.
Staro 23.08.2024., 16:28   #7
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

https://news.ubisoft.com/en-us/artic...ed-at-gamescom

"Heroes of Might and Magic III is a cult classic and one of the greatest strategy games of all time, perfecting and refining the already great formula established in Heroes I and II," says Brand Director Eric Damian-Vernet at Ubisoft, adding that Olden Era also takes inspiration from other highly regarded installments, including Heroes of Might and Magic II and V.

Znaci, nemoze bolje, 3 5 i dvojka
Staro 27.08.2024., 09:36   #8
Flegma
Premium
Moj komp

Flegma's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Samo da zadrze taj smjer II, III i V. Ali nekako mi se cini da bi moglo bit previse ocekivanja, a na kraju da dobijemo k.

Citiraj:
Autor nub Pregled postova
Eh, ovo mi izgleda kao trailer za neki random mobile game. Lijepo je da se vraćaju korjenima, ali art design i glazba mi ne izgledaju nimalo dobro.

Teško je napraviti nešto s herojima kad je vrhunac već dosegnut u trojci. HD mod i danas radi odlično, a postoji i funkcionalni MP preko Horn of the Abyss.
Sta ne radi MP i u normalnom HD-u sta se moze kupit na Steamu? Mislim da smo mi peglali tamo najnormalnije.
Staro 27.08.2024., 15:16   #9
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Citiraj:
Autor Flegma Pregled postova
Sta ne radi MP i u normalnom HD-u sta se moze kupit na Steamu? Mislim da smo mi peglali tamo najnormalnije.
Normalni hd "remaster" na steamu, ako na njega misliš, je koma jer sadrži samo base igru koja je i najslabiji dio trojke i nula qol dodataka. Ne znam dal itko tamo igra MP.

Najbolja opcija je kupiti heroes 3 complete na gog-u, staviti HD mod gore. Tako imaš i base igru i dvije ekspanzije + dosta quality of life featuresa koji ti pomažu da za neke stvari ne treba repetativno klikati 50 puta + online lobby.

Osim toga može se staviti i hota mod pa onda imaš još sadržaja i ranked multiplayer. Mislim da je to trenutno i jedina opcija gdje postoje aktivni igrači.
Staro 27.08.2024., 17:13   #10
Flegma
Premium
Moj komp

Flegma's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Normalni hd "remaster" na steamu, ako na njega misliš, je koma jer sadrži samo base igru koja je i najslabiji dio trojke i nula qol dodataka. Ne znam dal itko tamo igra MP.

Najbolja opcija je kupiti heroes 3 complete na gog-u, staviti HD mod gore. Tako imaš i base igru i dvije ekspanzije + dosta quality of life featuresa koji ti pomažu da za neke stvari ne treba repetativno klikati 50 puta + online lobby.

Osim toga može se staviti i hota mod pa onda imaš još sadržaja i ranked multiplayer. Mislim da je to trenutno i jedina opcija gdje postoje aktivni igrači.
Mislim cak da ju na GoGu imam tu "complete" verziju, al nisam nikad na nju jos kacio modove. Budem bas malo poigrao se, thx.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.08.2024., 21:11   #11
vahha
Premium
Moj komp

vahha's Avatar

Ja sam si ovo instalirao za gog verziju.

https://heroes3wog.net/heroes-launcher-download/
Staro 28.08.2024., 16:37   #12
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Citiraj:

E a koji to QOL bas sam sad stavio trojku i taj launcher ali ne vidim nikakve QOL feature sa SOD, a u HD modu su dostupna dva plugina SOP_SP i jos nesto

Jeli to trebam neki drugi upaliti tipa ERA, vidim da on ima nesto vise opcija, jel to to što me zanima?

Edit nevalja mi ovaj Era WoG mod, totalno druga igra, necu to, zelim HD grafiku i te neke osnovne skripte (buy all creatures i sl) da ne moram klikavat ali da gameplay bude vise manje isti, ovaj ERA skill builder me malo zivcira, prvo biras skill,pa secondary skill pa spell za svakog heroja za svaki level, nebi ja to...

Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 28.08.2024. u 18:05.
Staro 28.08.2024., 21:22   #13
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
E a koji to QOL bas sam sad stavio trojku i taj launcher ali ne vidim nikakve QOL feature sa SOD, a u HD modu su dostupna dva plugina SOP_SP i jos nesto

Jeli to trebam neki drugi upaliti tipa ERA, vidim da on ima nesto vise opcija, jel to to što me zanima?

Edit nevalja mi ovaj Era WoG mod, totalno druga igra, necu to, zelim HD grafiku i te neke osnovne skripte (buy all creatures i sl) da ne moram klikavat ali da gameplay bude vise manje isti, ovaj ERA skill builder me malo zivcira, prvo biras skill,pa secondary skill pa spell za svakog heroja za svaki level, nebi ja to...
https://sites.google.com/site/heroes...ity?authuser=0

Neke od ključnih su army management gdje možeš s jednim klikom ili podijeliti skupinu jedinica na pola ili razdvajati po jednu umjesto da moraš pimplat beskonačno po onom slideru za dijeljenje jedinica. Također u gradovima imaš nekoliko opcija koje ubrzavaju kupnju. Razmjena jedinica i artefakata među herojima ide na jedan klik. Tijekom borbe možeš vidjeti koliko jedinica određeni napad/magija ubija pa ne moraš vadit kalkulator za neke clutch situacije. I tijekom borbe možeš stisnut quick combat, ne samo na početku. Nema sad tonu promjena, ali ima par ključnih koji ubrzavaju gameplay.

Ne treba ti ništa drugo osim tog moda: https://sites.google.com/site/heroes3hd/eng?authuser=0 Ulaziš u igru preko HoMM3 HD launchera. Iskreno ne mogu se sjetiti dal sam igrao i sa SOD_SP... Čak mi zvoni da jesam, on dodaje još par qol featurea.

Evo sad sam provjerio. Igrao sam sa SoD_SP pluginom. Screenshot mojih settingsa u privitku.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Untitled.png‎
Views:	100
Size:	98.6 kB
ID:	27579  

Zadnje izmijenjeno od: nub. 28.08.2024. u 21:37.
Staro 02.09.2024., 14:41   #14
vahha
Premium
Moj komp

vahha's Avatar

Kako je pokrenuta ova prica sa novim homm od ovoga bi ipak moglo biti nesto...
Inace na njihovom discordu ima dosta informacija.

"Why HoMM?

Because we’re fans!
We’ve been playing Heroes for half our lives. We wanted to see a new installment just as much as you. And as the saying goes, when you want something done right, do it yourself. At the time it didn’t seem like a new HoMM game was coming, so in 2020, we made a demo and approached Ubisoft, who in 2021 accepted our vision and gave the project a go. You can imagine how thrilled we were."
Staro 02.09.2024., 15:04   #15
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

nub hvala sad mi sve štima, top je i zaboravio sam koliko je teško haha

Meni se sviđa, guštam u trojci ponovo, i mislim da cu preorderat ovo, prvu put da cu i kad preorderati igru :O
Staro 03.09.2024., 20:08   #16
vahha
Premium
Moj komp

vahha's Avatar

Staro 21.03.2025., 18:13   #17
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp