|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
With Olden Era, we go back to the origins of the series, aiming to recapture the same sense of magic and wonder of traversing a vibrant adventure map full of dangers and mysteries for the first time, building mighty faction towns and assembling massive armies of mythical creatures. Zapravo mi se cini da bi moglo i bit nesto od ovog |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Eh, ovo mi izgleda kao trailer za neki random mobile game. Lijepo je da se vraćaju korjenima, ali art design i glazba mi ne izgledaju nimalo dobro. Teško je napraviti nešto s herojima kad je vrhunac već dosegnut u trojci. HD mod i danas radi odlično, a postoji i funkcionalni MP preko Horn of the Abyss. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
https://news.ubisoft.com/en-us/artic...ed-at-gamescom "Heroes of Might and Magic III is a cult classic and one of the greatest strategy games of all time, perfecting and refining the already great formula established in Heroes I and II," says Brand Director Eric Damian-Vernet at Ubisoft, adding that Olden Era also takes inspiration from other highly regarded installments, including Heroes of Might and Magic II and V. Znaci, nemoze bolje, 3 5 i dvojka |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Samo da zadrze taj smjer II, III i V. Ali nekako mi se cini da bi moglo bit previse ocekivanja, a na kraju da dobijemo k. Citiraj:
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem. Moj PC - https://www.twitch.tv/flegmoar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
PREMIUM
|
Citiraj:
Najbolja opcija je kupiti heroes 3 complete na gog-u, staviti HD mod gore. Tako imaš i base igru i dvije ekspanzije + dosta quality of life featuresa koji ti pomažu da za neke stvari ne treba repetativno klikati 50 puta + online lobby. Osim toga može se staviti i hota mod pa onda imaš još sadržaja i ranked multiplayer. Mislim da je to trenutno i jedina opcija gdje postoje aktivni igrači. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]()
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem. Moj PC - https://www.twitch.tv/flegmoar |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
Jeli to trebam neki drugi upaliti tipa ERA, vidim da on ima nesto vise opcija, jel to to što me zanima? Edit nevalja mi ovaj Era WoG mod, totalno druga igra, necu to, zelim HD grafiku i te neke osnovne skripte (buy all creatures i sl) da ne moram klikavat ali da gameplay bude vise manje isti, ovaj ERA skill builder me malo zivcira, prvo biras skill,pa secondary skill pa spell za svakog heroja za svaki level, nebi ja to... Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 28.08.2024. u 18:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
PREMIUM
|
Citiraj:
Neke od ključnih su army management gdje možeš s jednim klikom ili podijeliti skupinu jedinica na pola ili razdvajati po jednu umjesto da moraš pimplat beskonačno po onom slideru za dijeljenje jedinica. Također u gradovima imaš nekoliko opcija koje ubrzavaju kupnju. Razmjena jedinica i artefakata među herojima ide na jedan klik. Tijekom borbe možeš vidjeti koliko jedinica određeni napad/magija ubija pa ne moraš vadit kalkulator za neke clutch situacije. I tijekom borbe možeš stisnut quick combat, ne samo na početku. Nema sad tonu promjena, ali ima par ključnih koji ubrzavaju gameplay. Ne treba ti ništa drugo osim tog moda: https://sites.google.com/site/heroes3hd/eng?authuser=0 Ulaziš u igru preko HoMM3 HD launchera. Iskreno ne mogu se sjetiti dal sam igrao i sa SOD_SP... Čak mi zvoni da jesam, on dodaje još par qol featurea. Evo sad sam provjerio. Igrao sam sa SoD_SP pluginom. Screenshot mojih settingsa u privitku. Zadnje izmijenjeno od: nub. 28.08.2024. u 21:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Kako je pokrenuta ova prica sa novim homm od ovoga bi ipak moglo biti nesto... Inace na njihovom discordu ima dosta informacija. "Why HoMM? Because we’re fans! We’ve been playing Heroes for half our lives. We wanted to see a new installment just as much as you. And as the saying goes, when you want something done right, do it yourself. At the time it didn’t seem like a new HoMM game was coming, so in 2020, we made a demo and approached Ubisoft, who in 2021 accepted our vision and gave the project a go. You can imagine how thrilled we were." |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
Oglas
|
|