|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Ne kupujte LOTR: Fellowship of the ring
Naslov je dosta jasan. Igrica je grozna, djeluje kao nedovrsena beta. Prosao sam je i moram reci da mi se od tada neda bas igrat igrice na kompu. Tj vise se veselim novim igrima koje cu nabavit jer se nadam da ce uspjet isprat gorak okus koji ostaje nakon ovako nedovrsene igre. Be careful my forum friends |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Hvala na savjetu. Ja sam je htio kupit, ali nisam bio siguran da je dobra, sad znam da nije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Somewhere around Barstow
Datum registracije: Nov 2001
|
Obično su igre po filmovima u k. i obatno rekao bih. Ili ima suprotnih primjera? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
nijedan pravi gamer nebi zaigrao igru napravljenu po filmu. A pogotovo ne igru koja odmah mirisi na (ajmo napraviti igru nabrzinu i zaraditi pare... sada je to innn idemo momci...). Drzite se provjerenih igrackih naslova... a ako imate puno love ili se bavite przenjem kupite sve i pogledajte sve jer ustvari nema ljepse od imati deset novih igara pa installl... igranj..deinstalll....installl..igranje...deinstalll...od deset izaberes jednu i to je to... jest da to ubije komp... ali nakon mjesec-dva vratis ghost i onda opet 10 novih... joj sto to volim. ![]()
![]() |
#7 | |||||||||
Senior Member
|
Citiraj:
I filmovi i igre ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Somewhere around Barstow
|
Filmovi su super, igre tak-tak (meni) al ajde može se reći da je to primjer koji potvrđuje pravilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
ova igre prema lotr je sr4nje - ne kupujte! AlienvsPredator 1 je legendaran,ali dvica mi je cijela traljava i izgleda mi nedovršena,a spremnik ti traje više od 20 sekundi pucanja pa nema straha da ćeš ostat bez metaka.glupo.
![]() |
#10 | |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Ak je AVP 2 nedovrsen onda ne znam koja je igra dovrsena... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Jao- dok sam u jedinici grčevito stiskao miša panično buljeći u monitor pazeći na svaki metak,u dvici igram opušteno jer znam,da bez obzira na težinu.nikad neću ostat bez streljiva. Jel opušteno igranje bit Alien vs predatora?Nije.
![]() |
#14 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
A kakva je igra Ring?
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|