|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
eRadio - ESP32 radio player
Ima već da sam naletio na stranicu eRadio tj. yoRadio. github: https://github.com/e2002/yoradio FB grupa: https://www.facebook.com/groups/598402082351854 Na FB grupi ima dosta već gotovih rješenja što je ekipa napravila. Uskoro ću u malo "igranja" s komponentama da složim radio player. Nabavio dio komponenata sad još čekam da mi stigne ostatak. Kućište nemam pojma kako ću napraviti. Vjerojatno drveno. Zvučnici će biti neki stari pc zvučnici kojima je potrgano kućište i držači pa je neupotrebljivo i zato će završiti sve u drvenoj komponenti. Ali ima vremena dok ne stigne sve. Eto da podijelim ako niste znali i ako se tko hoće upustiti u izradu.
|
|
|
#2 |
|
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
jesi slozio ovo cudo? I ja sam negdje naletio na to, imao 20-ak viska pa narucio dijelove s AliExpressa, pa cekam koji dan slobodnog vremena da se malo poigram. Jedino pokusavam skuziti pin-outove, jer ne bi radio tiskanu plocicu nego bi sve pospajao sa jumper žicama. Bio na onom GitHubu di je onaj myoptions.h generator, al jbg, nisam se nikad bavio elektronikom pa mi je to sve velika nepoznanica. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Još nisam uklopio u kućište, ali složio radnu verziju na breadboardu. ako imaš ona PCM5102 onda na stražnjoj strani treba još prelemiti ona H1L do H4L. Ja to nisam skužio u prvi mah i čudim se kako nema zvuka dok nisam našao opis. Uglavno 2 encodera. Jedan za stanice drugi za volume.
|
|
|
#4 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To ne može glumiti BT zvučnik?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |