|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Asus TUF AX6000 i SMB share sa kompa
EDIT - riješeno dok sam pisao.. jer sam glup... hahaha Windows stavio novu mrežu kao public.... Trebam vašu pomoć... Radio mi share normalno do sada. Uzeo sam si novi router (Asus TUF AX6000) i sve sam manje više uspio napraviti (sve povezati na net, komp je žicom, asus ide u iskonov router di sam pogasio wifi). Sve ima net i to radi - osim što mi SMB share sa kompa više ne radi. Kao na iskonovom Speedportu, tako sam i ovdje naporavio dvije zasebne mreže.. 2.4G i 5G. Svi uređaji koriste 5g di mi treba share.. Ne radi pristup shareu ni na Philipsovoj telki (koja uspud kaže da je restricted kad povežem sa wifi 5g, ali nastavi i radi joj net normalno) niti HEOS aplikacija od Denona ne može pristupiti sharesu sa kompa. Win11. Probao sam na te foldere opet staviti share, ali nije pomoglo. Trebam li šta omogućiti u novom routeru da to radi? EDIT: radi jedino router SMB share HD-a sa USB harda spojenog u njega.
Kako vratiti robu u webshop (protis, adm) u roku od 7 dana -> Link... Plaćeno preko neta, podignuto u trgovini je isto kupovina na daljinu -> Link... Poslali vam stvar sa reklamacije o vašem trošku? -> Link... Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link... Zadnje izmijenjeno od: Alfa_R. 24.12.2024. u 20:54. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|