|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
2.1 zvučnici
Kupujem neke 2.1 zvučnike pretežno za slušat muziku,eventualno zaigrat neku igru. Prioritet je kvaliteta zvuka koliko to može bit u cjenovnome rangu na koji ciljam ![]() a to bi bilo cca 300kn, može malo manje a može i malo više. Za sada su mi kandidati: *Altec Lansing VS2121 zvučnici, 2.1 set Altec Lansing VS3121 zvučnici, 2.1 set Logitech Speakers X-230 retail, 3-set, 32W RMS / 970123-0914 Samo san prve ćua u živo i ok sviraju... Ništa spektakularno... Ajde ljudi pomozite, šta je bestbuy ? Hvala
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
ne znam vise kak tu stvari stoje, al ja sam kupio Creative Inspire 2100, 2.1 preeejebeni zvucnici. 360 prije 2 godine u HGspotu. i dan danas rade predobro. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
x-230
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim da ću uzest ovoga iako ga nisam ćua u živo ali mi ga je nekoliko ljudi preporučilo ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
x-230 ja ih imam i mogu reći da su zvučnici odlični... jedino je bas malo prejak ali se to da podesiti... mislim da bi mogli dobro prodrmati i veču prostoriju, nema distorzije zcuka ni kada ih odvrneš do yaya... moja preporuka! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Gospar prodaje AL 621 za 200 kuna, što je nevjerojatno niska cijena. Moja preporuka za model, a da li sa dotičnim primjerkom ima neka kvaka, ne znam, ali vrijedi pogledati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() uostalom nakon toliko godina ovdje nebi se osramotio pred ekipom ovdje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
Klempavi ti tu radi reklamu, a ti tako... ![]() Kažem, ja se ovih svojih ne bi rastajao ni za tri puta veću cifru, pa mi je čudno da za tako nisku cijenu ih prodaješ ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja sam kupio Altece od Gospara i rade odlicno. Mislio sam kupit Logitech z-2300 ali vidim da ovi Alteci imaju daleko kvalitetniji zvuk. Navikao sam se slušat muziku na kvalitetnoj opremi tako da su ovo prvi PC zvucnici koji mi se sviđaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
Napravio si posao godine...Takve zvučnike kupit za 200 kuna...ne bagatela nego poklon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ak kupuješ zvučnike ja ti preporučam creative t3000, a vi me pljujte kolko očete. Čuo sam večinu zvučnika iz te klase i ovi su mi najbolji... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|