|
![]() |
#1 |
srkalo
Datum registracije: Feb 2005
|
Dialer...
ne znam kako je uletio, al izgleda da je (posjećujem 5 istih stranica stalno i nekad malo gugl) e sad kako ga pronać i riješit ga se raču n je stigao cirka 800kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Antivirusni program koji ima AntiDail zaštitu, te neki dobar Firewall. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
srkalo
|
na primjer |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Potraži Costinu temu o zaštiti kompa, mislim da je pod Virusi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
-------
|
Antivirusni - BitDefender 8.0 ili 9.0 Firewall - Kerio Personal Firewall 4.2.1 _________________________________ Ovo ja koristim i nikad problema kaj se tiče dialera, a bome se ne sjećam ni kad sam zadnji put pobral neki virus. Naravno postoje bolji antivirusni i firewall, ali ja ovu kombinaciju koristim već jedno dulje vrijeme i sasvim sam zadovoljan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
srkalo
|
instalirao sam neki antidialer skeniro san disk avastom i našao nekog dialera i izbriso ga valjd neće doć neki velik račun za ovaj mjesec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
imas od t-coma anti dialer,dobar ti je ciejli paket bit def 8 pro...osobno koristin zone alarm security suite btw kad sam bio na dial upu uletio mi je usprkosd bit def 8,dialer zvao je 2 sek neku drzavu toluve i to je bilo oko 14 kuna
![]() |
#10 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ljudi moji pa zar vi ne gledate one male televizorčiće dolje dok ste na netu:confused: Čim se dialer spoji televizor nestane jer je to druga mrežna veza kojoj vi niste u postavkama namjestili onu kvačicu da prikaže isti kad ste spojeni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
dialer
instalira si "malwhere"spoji se na interenet i vidi sta ti ne valja,u desnom dijelu ekrana ce ti pisati"bad"pa onda vidiš u čemu je stvar i izbrišeš ili ugasiš šat ti je loše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
dialer
na adsl-u ti može promijeniti ip adresu,ništa drugo |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Da maknem onda ovaj t-scumov antidialer?? ![]() a zašto je tip koji mi je došao da stavi ADSL na laptopu imao antidialer (testirao je 10mb na vezi pa sam vidio kad se spajalo):confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
EMP moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
Kad su došli kod mene , žena im skuhala kavicu.... Dok su je dečki popili sve bilo gotovo ![]() Baš će neki likovi iz T-Cuma blizu mojoj konfi - a i laptop sam im predžepario:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Dialer...
Citiraj:
SpyBot Search&Destroy i AdAware SE s tim programima si proskeiniraš komp i oni ti uklone svo smeće koje se nabere. Instaliraj AV program preporučam NOD 32 anti virus jer je brz, efikasna i za vrijeme skeniranja možeš normalno koristi komp tj. ne uspori ga kao npr. Norton Dobar firewall preporučam ili Zone Alarm ili Agnitum Outpost . Pretani koristiti Internet explorer i Outlook express. Umjesto njih preporučam Mozilla Browser ili Firefoxeventualno Opera Browser za browser. Naime brži su, sigurniji su stabilniji od IE-a. Umjesto Outlook expressa ili Outlooka preporučam Mozilla Thunderbird. Meni se svaki puta kad dignem IE u tren oka nakrca 3-5 spybotova. Jasno Adaware i spybot koristiš redovito i redovito updteaš Firewall i Anti virus. Za podešavanje Zne Alarma imaš lijepi RAKov članak. Ukoliko imaš pitanja ili nekih problema oko updatea AV-a ili FW-a. PMaj mi.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
srkalo
|
hvala našo sam ga sa avastom i izbriso @Isus: otprilike sve to i koristim najveći problem je bio u tome što mi dialer nije ni malo padao na pamet pošto posjećujem 5 stranica + gugl kad je potrebno nisam koristio anti-d. jer sam mislio da me ne može za***at jer znam kako otprilike dialer izgleda ( biće da nisam znao) ...veza stalno pucala, modem se spajao (osjetio sam po zvuku kad se modem uključi) i ja mislio karnet za***ava il nešt, resetirat ću komp samo da pročitam ovu stranicu koju sam otvorio... i tako se nakupilo minuta (1min=33kn) BTW čujem da ga je dosta ljudi pokupilo zato svi koji nemaju dsl nek se čuvaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Hm ne bi me čudlo da T scum iam u tome svoje prste. Kao svojedobno kad je modemsak i ISDN veza nn stop pucaal i kojeg li slučaja to je bilo za vrijeme jedne od akcija Max ADSL.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
OgaME
Datum registracije: Oct 2005
|
nod 32 ... spy sweeper neki dobar firewall .. i to je to .. ; ) |
![]() |
![]() |
|
|