|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
MP3 Player!! Problem....
Kad spojim mp3 player na racunalo nece ga prepoznat i javi mi se sljedeća poruka: ![]() Molim vas pomozite mi . P.S. Reinstalirao sam windowse (kupio sam novi hard disk) a prije toga mi je sve bilo u redu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
nisi dao nikakve informacije po kojem standardu radi Player nit USB kontroler ali to se obicno dogadja kad USB2.0 uređaj spojis na USB2.0 kontroler ali preko produznog kabela koji nije predviđen za USB2.0 znaci pokusaj spojit direkt na maticnu (tj kontroler) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
jel imaš drivere od mp3-a?? vjerojatno bi oni pomogli... btw: mi dobro vidimo i *.jpeg sliku, nije potrebno uploadat *.bmp |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jel spajaš direktno iza na matičnu ili na kućište s prednje strane? Provjeri player i na drugom kompu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
:)
Datum registracije: Mar 2005
|
Probaj skinut s neta neke druge drivere, možda ti operativni sustav ne podržava te drivere pa ga neprepoznaje, ali uglavnom trebao bi ga očitati i bez drivera bar tako na mojem mp3-ju radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
:)
Datum registracije: Mar 2005
|
Probaj na nekom drugom kompu ako ne fercera ni tamo, onda zemeš garanciju i u servis |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|