|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
sockspy.dll
Imam Lavasoft Ad-Watch i često mi javlja "Registry modification detected" i pokaže se slijedeći zapis. Root: HKLM Key: SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows Value:Applnit_DLLs Data: sockspy.dll znate li je li to kakav adavare ili malvare ili možda nešto drugo . Help i hvala svima.:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A može a i ne mora biti ništa opasno. Svaki malware može "imati" bilo koje ime. Skini ovaj program , on ti bude reako koji proces koristi taj fajl. Npr. ako je neki non-microsoft .exe program lociran u C:\Windows ili C:\Windows\System32 mapi onda je to sranje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
skinul sam program i našao je proces sockspy.dll i u opisu piše da nije aktivan, nalazi se u system32 folderu i nemre se obrisat. napravil sam kopiju datoteke i pokušat ću ju obrisat u safe modu. čujemo se poslije. hvala!! ![]() EDIT: 20.46, obrisao sam sockspy.dll u safe modu i za sad ne javlja nikakav error niti registry modification. a za svaki slučaj imam i backup file-a. Zadnje izmijenjeno od: crnikmet. 17.11.2005. u 20:48. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|