|
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Sat se otvara sa stranicom i on se ne mijenja dok ponovno ne ocitas stranicu...a onda ispise tocno vrijeme u trenutku refresha...ako si tu stranicu otvorio kad si se spojio na net bit ce ti prikazano to vrijeme makar ti 20 minuta buljio u otvorenu stranicu il u tabovima/prozorima surfao... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
|
Posto je meni vrijeme identicno onome iz windowsa, rekao bi da stranica samo prikazuje to vrijeme...web progamiranje mi nije jaca strana -to pitaj andeo-a... u poslovnim aplikacijama (pod uvijetom da je potreban il iz bilo kojeg razloga implementiran sat) se jednostavno pozove iz windowsa.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
FREEK
Datum registracije: Oct 2005
|
Imash prav tak je i kod mene. btw u medjuvremenu sam pronashao odgovor na svoje pitanje. LOL Malo sam trazhio i nashao opciju u widozima gdje se vrijeme u kompu sinkronizira sa vremenom na netu. (Internet time server) Ipak hvala na odgovorima ![]()
![]() |
#6 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Alo Tenkichu ![]() ![]() A ti fakat nemas pametnija posla ?? Koja si ti picajzla hehehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
FREEK
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Ma kaj si to u sig stavil ![]() btw oches ti onaj CIV4 il ne?:confused:
...free your mind and let your ass flow... Zadnje izmijenjeno od: Tenk. 19.11.2005. u 07:07. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|