|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() Radim jedan projekt na DVD-u pa me zanima kako bih ga mogao zaštititi? Projek se sastoji od video, audio i .jpg datoteka. U biti, radim projekt sa Memories On TV programom. Kasnije kombiniranim sa DVD Composerom i možda sa SWiSHmax-om. Zanima me da li postoji neki način da spržim DVD u Neru pa napravim image pomoću Alcohola i stavim nekakvu enkripciju (zaštitu) na taj image i ponovno ga spržim? Ili možda neki drugi način? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Mozes ih staviti u .rar i postaviti sifru. Tako ga samo ti mozes otpakirati i koristiti... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ovisi sta tebi treba - zastita da niko ne moze doc do datoteka ili zastita da se datoteke mogu gledat a ne mogu kopirat ovo prvo mozes rijesit na nacin kako je E.T. predlozija ili alatom tipa Encryption Plus CD-ROM ali u tome ne vidim previse smisla ukoliko zelis datoteke zastit samo od kopiranja mislim da na to manje vise mozes zaboravit glazbene izdavacke kuce na to trose milione, mozda cak i milijarde dolara i ne ide ih od ruke
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Kako alcxxx (ovo je namjerno cenzurirano ) i daxxxx txxxxi (citam na netu da bi 4.1 trebali zeznuti i starforce-trebali su 4.0 al im nije uspjelo)- mogu emulirati sve zastite kao sta tooma kaze na to mozes zaboraviti... Ako se glazbena,filmska i softwareaska industrija nemogu zastiti... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|