|
![]() |
#1 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() zanima me jel neko stavljo ac silencera rev3 na 9550? jel to stima, tj jel se moze bez ikakvih posebnih zahvata stavit na grafu (gigabyte 9550 128/128bit sa pasivnim hladenjem)??? btw, kako da skinem hladnjak sa grafe (nafrljim neki 3dmark pa nek se zgrije i onda skinem hladnjak-naravno,kad zgasim komp ili )? i jos me zanima, buduci da nemam konektor za vent na grafi se to da spojit na maticnu???:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
...i jos me zanima ako je neko flesho ovu karticu da mi kaze jel se moze sta vise clocknut sa nekim drugim biosom? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nećeš ništ dobit s boljim hlađenjem, vjeruj mi. Imao sam tu karticu i nije htjela iznad 415 MHz da je ne znam šta gore. Flešat se nije htjela.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
Citiraj:
s cim da skinem pastu sa gpu-a? bojim se da neza*ebem pa pitam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..nepotrebno ulaganje za 2-3 fps-a u igri,radje skupljaj za noviju grafu,recimo da si uzeo sappirovu 9550 isla bi ti sigurno na 450 gpu i 500 za memu,ja ne bi nista dirao tu .....
![]() |
#6 | |
|
Citiraj:
sve sljaka, klokno sam ju do 430,ide i preko(440,445) al se ponekad smrzne. btw, polako sam sljako i nista nisam sje*o ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
imam ja silencera...ali vishe radi fore, i da opcenito kartica bude hladnija, a ne da postizem neke lude rezultate, jer to nije kartica za gejmanje i za oc. no svkakako, dobar je oc za 250 na 440.... ![]()
![]() |
#8 | |
|
Citiraj:
senzor mi je na pasivcu i dok je bio stock cooler temp je bila 60max, a sad kad sam stavio ac sil 3 temp neide preko 25C. ne puse zrak po senzoru tak da nebi bilo. sve temp su u zatvorenom kucistu,istina u sobi je malo hladnije. btw, grafa je jos uvjek super za odigrat bilo koju igru na 1024*768+negdje jos ukljucim AA tak da je za pare koje sam dao za nju isplativa.naravno,ak se klokne,inace je slaba. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
Citiraj:
btw, dobio sam samo tu plocicu na kojoj je lcd i na nju se spajaju senzori i ventilatori,bez hladnjaka za hdd. tak da sam to odlucio pametno iskoristit ![]() senzor ne laze,provjereno sa everestom |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Na koju foru si navuko karticu na 60°C? Pa moja nije bila nikad iznad 40, čak i na max kloku. To je s obje strane kartice, da ne bi bilo kako pasivac nije dobro sjeo.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
Citiraj:
a je*iga,pojma nemam. sad je super.bar sto se tice hladenja, |
|
![]() |