|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() Bog Svima,long time no see ![]() Dakle, doslo vrijeme da se mjenja grafa.. budzet je max 1800kn. Koliko vidim, posto sam vjernik Nvidie svodi se na 6800 dilema, Nazalost ovih dana ih u svim trgovinama (koje su mi neki decki prije godinu dana preporucili) nema!!! Ima je samo u Ve-mil u cijeniku.... Leadtek A 400 TDH za 1700kn Sad imam LeadtekA280TD Ge Force 4 Ti4800SE 128DDR AGP. VAZNO: Ja imam AGP a ne PCI-e tako da mora biti AGP jer maticnu i procesor necu mjenjati! GDJE i KOJU 6800? KOJA JE MOGUCA ZAMJENA?? Unaprijed hvala!!
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Za tu cifru možeš dobiti 6800GT rabljenu sa garancijom. Pogledaj malo po tržnici i newsima da li netko nudi. I ni u ludilu ne daj više od 1800-1900 kuna za tu karticu, vidim da neki lik prodaje za 2300 kuna. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Hvala na savjetu... Meni je prva opcija da je grafa nova,malo me strah kupovat na ''sljepo'' jer sam iz Pule ![]() Sta mislite posto ja i ne OC-am grafe da li bi i 6600GT radila posao Ok bar 1 godinu? Dajte jos koje misljenje.. BTW imam i onako samo 350W napajanje od Anteca + kuciste Komp: AMD 2500+ Mobile ( 2200MHZ) Dfi 2*256 Supertalent 120gb Western Digital 15' Adi Microscan Creative Labs audio card DVD Samsung DVD-RW Aopen ADSL Evo ovo je dovoljno da se shvati cime raspolazem ![]()
![]() |
#5 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
radije onda uzmi 6800 obicnu, bolj je od 6600gt a mozda se da i odkljucat. inace 6600gt je isto dobar izbor. i s jednom i s drugom moc ces igrat sve sta izadje u tih godinu dana (bar se nadam) ![]()
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Uf, radije ulupaj lovu u neki malo veći i bolji monitor nego u novu karticu... Inače, sa 6600GT ćeš sigurno biti zadovoljan još godinu dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
6600gt
A da kupiš neku 6600gt?Ja imam Galaxy 6600gt clockanu na 525 mhz gpu i 1100 mhz mem.Sve radi super. ![]()
![]() |
#8 |
Premium
|
Znam da je monitor smece al jebiga dok ja skupim lovu za jedno ono drugo je smece i tako to ide dok jedan dan ne POLUDIm i potrosim 10000 EURA na cijeli komp i veselim se 2-3 mjeseca ![]() ![]() No salu na stranu... Moj izbor je isto FERRIS, 6800 al di da je kupim?? Nigdje nema AGP 6800? Zna itko GDJE??? Ajmo svi!!! citaj i pomozi ![]()
![]() |
#9 |
Registered User
|
diskont24
Mozes je uzet u diskont24(www.diskont24.com) GALAXY VGA nVidia GF6600GT 128MB / 128bit AGP 1.182,38 kn
![]() |
#10 |
Premium
|
THX Butcher.. Znam gdje ima 6600GT za kupit.. Cekam da li netko zna gdje ima 6800 za kupit!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
THX Butcher.. Znam gdje ima 6600GT za kupit.. Cekam da li netko zna gdje ima 6800 za kupit!!
![]() |
#12 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Imas na bugu oglas( ne , nije moj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Ok decki, kupujem ipak 6600gt ne mogu nigdje nac 6800 bit ce dobra za 1 god. a nakon toga potpuna reorganizacija tj. nova BJESNA MASHINA ![]() Administratore, zakljucaj temu ![]()
![]() |
#14 |
Premium
|
kaj se grafulje tice preporucam ti 6800gt ali sam dolaze u obzir ove dvije firme. Prva pa dugo dugo nitko Gainward a druga Gigabyte. Sve ove ostale firme su ti poluproizvodi.Bio sam vlasnik par Gainward grafulja od GF4200 ti do GF5900 ultra GS i mogu ti reci da te kartice kopaju kak se veli. Sad imam Gigabyte GF6800 GT. I jos samo ovo firma gainward je sa svojom 5900 ultra GS naprala referentnu karticu od Nvidie a isti je chip. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
to je totalno relativno, meni je crkla gigabyteova kartica koja uopće nije bila clockana, a gainward je poznat po glasnim coolerima... ja zadnje 3 kartice kupujem leadteka (6600, 6600gt ee, 6800gt), i imam samo pohvale za tu firmu... sve 3 kartice su mi savršeno radile... tako da ne možeš reći da je sve ostalo poluproizvod... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
el_nino
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
to s coolerima je relativna stvar,malo koja kartica ima dobar/tih ventilator i adekvatan cooler za njega. onaj tko hoce to klokat-ili zalmana gore ili voda,treceg nema. kaj se tice leadteka,slazem se,odlicna firma. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Evo ja kupih Leadtek 6600GT i tiha je i dobra bar za sada cak i temp je bez oca ok oko 42C naravno bez opterecenja! Ja sam do sada imao 3 grafe: Powercolor Ati Rage 8MB Asus TNT2 M64 32MB Leadtek A280td Geforce 4 Ti4800SE 128DDR I povjerenje sam opet poklonio Leadtek! Sve su grafe vise manje iste kad se koriste bez klokanja... Meni je bitna garancija, 4Geforce je imala 36 i ima jos 12mj a ova 6600GT ima 24 mjeseca! Nemojte se svadjati koja je bolja.O ukusima se ne da raspravljati! Samo jedan mali reply i zadnji od mene jer sam grafu kupio i nema mjenjanja bar 12mj a nakon toga cemo vidjet..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|