|
![]() |
#1 |
bacc. ing. comp.
Datum registracije: Nov 2003
|
punjenje tonera ink-jet pisača
u njemackoj sam na sajmu kupio spricu u bočicu srnu boje preko koje se puni toner.... znam da to nije nova stvar al nigdje to nemrem nac u RH ak neko zna di to ima za kupit nek napise.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Bilo je tih fora prošle???? godine na INFO-u.... Škvadra prodavala zamjenske boje i šprice (mir, narkići mir... ![]() Vjerojatno ima i ove ?!!? Sve u svemu odi na INFO ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: punjenje tonera ink-jet pisača
Citiraj:
http://adriatix.hr/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Punio sam boju time, kvaliteta ostaje potpuno ista, samo se treba polako i ravnomjerno "špricat" inače ti neće koja dva dana printat, ali kad počme printat, printa zakon, samo, moraš svako malo nešto isprintat da ti se glava ne zaštopa, inače možeš bacit catrigu... Eh, i na INFO-u prošle godine je bio njihov štand, i pobro sam letak, no neznam di mi je više, jedino što znam je da imaš njihov dućan na Trgu bana Jelačića...tamo negdje.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Eurotrade u Masarykovoj.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|