|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
6800 128 mb ram ili 9800xt 256mb ram
planitram kupovinu grafičke kartice. na trznici sam primjetio ove dvije kartice u ponudi sa sličnim cijenama ati 9800xt + zalamn vf700cu - 1000 kn, nv gf 6800 s godinu dana garancije - 1100 kn. kolika je razlika u performansama tih kartica na mojoj konfiguraciji: abit an7 amd xp 1800+ 512 mb ram ... da li su cijene realne??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
u svakom slučaju 6800 je bolja, a možeš se i cjenkat malo.. probaj usput zamjenit proc ak možeš i ak imaš love.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nijedna od te dvije grafe neće iskoristit svoj puni potencijal u paru s tim procesorom.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
cijene su realne , ali bolje ti je proc potraziti - nekakav Barton mobilac da plocu iskoristis , a onda tek grafu gledaj . ili napravi generalnu rekonstrukciju - dakle prodaj i proc i plocu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Kupiš Cooler Master Jet 7 hlađenje,OC malo tog Athlona i kupiš novu grafulju ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Uz pretpostavku da mu Athlon nije , kao sto je moj bio , Palomino . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
hvala na svjetima. cpu je palomino! Pokusao sam ga otključati spajanjem L1 mostova međutim ostao je zaključan. oc ide sa 11.5*133 na 11.5*150 na 1.90V sto nije bas nesto. pretpostavljao sam da bi za navedene grafičke cpu bio usko grlo pa cu potražiti zamjenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
6800 u svakom slučaju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|