|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2016
|
Molim za pomoc
Pozdrav svima,molio bih nekoga da mi napise ako ima rijesenje za moj problem..Svaki puta kada pokrenem download torrenta krene skidati i ubrzo brzina pada i prekine mi konekciju,naglasavam da internet kada ne skidam preko torrenta radi normalno bez problema,samo kada torrent pokrenem..zasto to ?Kkako bi mogao to otkloniti,unaprijed puno hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Mogao si potražiti odgovor jer smo ga napisali barem xyzs puta, smanji / ograniči br. istovremenih konekcija, cca 100, trebaš sam otkriti br. ovisno o routeru kojeg imaš tj. br. do kojeg se ne ruši, slijedeća stavka samo sada ograničavaš max. Up / Dn bandwith ovisno koju "brzinu" imaš prema internetu, znači ograničiš na cca max. 1/3 od ukupne brzine, nađi te postavke u opcijama torent programa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
A oprosti, novi sam na forumu.. zao mi je sto smaram, al dugo god koristim torrent i kada sam bio u hr bez ikakkvih problema, sada sam u De i pola godine nisam imao nikakvih problema i odjednom to pocelo zezati.. znam na sta mislis, sada cu to probati promjeniti pa se javim EDIT: Stavio sam global max connect 100, max num of conn 50, number slot per torrent 4 .. a ovo za brzinu nezz nastimati Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 19.07.2016. u 19:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Ne bi skodilo da napises s kojim programom skidas torrente, za detaljnije upute ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Bittorent 7.9.7 build 42331 32 bit ..brzina mog interneta je 1.0 Gbps Jel mozda adapter u pitanju? Ako ti je problem pomoci mi u vezi ovog molio bi te samo link od doticne teme Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 19.07.2016. u 19:33. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|