|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Wirelles problem
Imam bezicnu tipkovnicu i mis koji rade na jednom zajednickom prijamniku. taj prijamnik mogu spojiti preko USB-a i preko dva PS/2 (jedan za mis , jedan za tipkovnicu). Kad spojim preko USB-a sve je OK i sve radi kako treba, ali kad spojim preko PS/2 tipkovnica radi kao i inace a mis neradi ( LED-ica na prijamniku svijetli sto znaci da je mis spojen s prijamnikom). kako mogu napraviti da radi sve preko PS/2. P.S. Zvao sam servis i oni kazu da je to do Windowsa??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
|
A zašt ne bi ostavio na USB-u? Danas svaka ploča ima najmanje 6 USB konektora tak da ne bi trebo bit problem ak se jedan zauzme.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Zato sto imam windows i linux na kompu. ako stavim na USB onda na pocetku u GRUB-u ne mogu mjenjati OS (neradi tipkovnica dok ne udjem u windowse , odnosno neradi nikako ni prijamnik , vjerojatno ne dobiva napon, pokuso sam na sve prikljucke na kompu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
na nekim matičnim se to zove i USB Legacy support |
![]() |
![]() |
|
|