|
![]() |
#2 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Cekaj nemozes uopce ni na daljincu ni rucno stisat zvuk ili...? :confused:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-
Datum registracije: May 2005
|
Otvori "WIN FAST PVR" (aplikaciju za gledanje tv-a) pa CTRL+C i onda ce ti se otvorit prozor s postavkama...imas opciju "Audio-Out Control Line" i na njoj odaberi ulaz na koji si spojio zvuk od tv-kartice! To bi trebalo biti to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Taj problem imam i ja na istoj kartici. Virtualni potenciometar za zvuk se dade pomicati ali bez efekta tj. glasnoću mogu podesiti jedino na muz. liniji na koju je spojen komp. Imam i još jedan problem. Kod gledanja TV ton je bez greške a snimanje TV programa snima samo sliku ali ne i ton.
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
I kod mene je takav problem, i to odnedavno, koliko mi se čini, otkako sam stavio najnovije drivere i najnoviji Winfast PVR... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Pa ne bih postao problem da nisam isprobao sve mogućnosti u podešavanju. Najčudnije je to što je snimanje zvuka radilo prije dosta vremena. Od onda sam instalirao poneki program i neke novije drivere.
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2004
|
i ja imam problem da mi sliku snima, a zvuk ne. Jel zna netko kak to riješiti?!
![]() |
#10 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Meni The Endov savjet nije pomogao... Čini mi se da je do softvera jer program nekad hoće uhvatiti zvuk a nekad neće... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2005
|
imam problem sa tv karticom(Win fast tv2000 xp expert), ali ne sa zvukom (zvuk stima i kod gledanja i kod snimanja). Problem je u tome sto se dok snimam slika "izoblici" tak da se zaledi na par sekundi i onda nastavi normalno snimat i tak tokom cijelog snimanja. Jednostavno mi preskacu sekunde npr. sa 4min 5sec mi skoci na 4min 30sec i tak stalno tokom snimanja. a zvuk radi normalno...jedino kaj moram naglasit da mi trelevizija ide prek kabelske, pa je mozda i tu problem, al nema mi smisla jer tv gledam normalno... uglavnom, ak netko ima slican problem ili mi netko moze pomoci, zahvaljujem unaprijed!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koji procesor imaš?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
|
intel celeron 2,40 GHz, 2,39 GHz 4.96 Mb RAM ak ti to pomaze.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
WOT??? Disk radi u DMA, jel tako? U koji format snimaš? Kakvo je zauzeće proca za vrijeme snimanja?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
|
ma snimam u mpeg 2-normal quality...i ne funkcionira....tak mi je brat namjestio..on se kuzi u te stvari za razliku od mene...al ne mogu do njega trenutno ... mislim, ne kuzim tu karticu uopce..brat mi je sve namjestio i sve je super snimalo i tak dalje, a kad je otisao i kad sam htjela snimat sve je otislo kvragu...sto vise isprobavam to se slika cesce "zaledi" tokom snimanja.... ima kakve sanse da bude bolje ak mozda direktno sprzim snimku na dvd ..mislim ima i ta opcija...??? a kaj se tice procesora brijem da je sve ok, mislim evo fakat, brat mi je pred 2 dana reinstalirao windowse jer sam imala original verziju na kojoj nisam mogla vrtit bilo kakve pirate, tak da mi je komp bolji, brzi i to..brijem da je sve ok s procesorom... a kaj je DMA? ..mislim mozda i znam , al u punom nazivu..:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
|
hvala!!!!!!!!! evo radi u windows mediavideo i uncompressed avi... a ja sam mislila da odgovor puno kompliciraniji....hvala!!!!!koletna!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Evo cisto da kazem da se problem u 99% slucajev desava radi nepaznje. Karticu sa spojio na CD-IN i zbog toga nisam mogao pojacavat/stisavat zvuk (bilo je na audio in). Sad sam kao sourec izabrao CD-IN i sve sljaka kako treba. Mamu mu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|