|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Samsung lcd tv problem sa zvukom
Konkretno je riječ o modelu Samsung UE40H5003AKXXH...kupljen prije 7 mjeseci te još uvijek pod garancijom. Zvučnici krče...u početku to nije bilo tako jako izraženo kao što mi se to dešava sada. Prilikom gledanja filmova bilo na tv/hdmi/usb ako je level pojačavanja jači od mizernih 5% počinju krčanja u zvučnicima. Ne samo filmovi već bilo što da se gleda. Išao sam u settingse pod balans i ustanovio da mi lijevi zvučnik uopće ne radi već samo zakrči tu i tamo...dok drugi zvučnik radi koliko toliko dobro,ali kad se intenzivnije pojača također krči i nema jasnog zvuka. Ne vjerujem da je ovo pod normalno. Račun u ruke i pravac u servis ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Inače se po ovim novim tankim tv - ovima montiraju nekakvi mali kržljavi kreštavci od zvučnika. Po ovom šta si napisao izgleda kao loš spoj / hladan lem ili "kvaliteta" samih kreštavaca. Svakako za reklamaciju / servis. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Najradije bih skinuo stražnji plastiku tv-a da vidim koje smeće od zvučnika ugrađuju...ali pošto je pod garancijom ipak nosim na reklamaciju...thnx Nikky! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|