|
![]() |
#1 |
bacc. ing. comp.
Datum registracije: Nov 2003
|
dig. fotić do 1250 kn
preporuka dig.fotica do 1250 kn da ima opticki zooom(nije bitno koliki) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ajmo ovako za što ti treba? jel imaš neke posebne želje? jel to max koliko misliš dat za fotič il možeš malo razvuč? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Možda nešto ovako: Digitalni fotoaparat HP photosmart M417 (5.21 Mpixela), optički zoom 3 x ------ 1219 kn Optimum računala Digitalni fotoaparat HP photosmart R607, 4.1 Mpx, 3x opticki zoom ------ 1273kn Bing Ako nađeš nešto što ti se sviđa review-e fotića možeš nači ovdje: http://www.steves-digicams.com/hardware_reviews.html
![]() |
#4 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
s kojim fotičima si do sad radio? a recimo olympus C-480? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
The Man
|
Citiraj:
Zašto hp ,zato jel me najviše iznenadio sa kvalitetim slike (mislio sam dotad hp=shit),a zašto ne hp u tom cijenovnom rangu??? Mislim nemam nikaj protiv olyja dobar je ,ali neznam za c-480 njega nisam nikad u ruke primio pa nemogu preporučiti
![]() |
![]() |
#6 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
inače hp nema dobre noćne slike. u svakom slučaju ovaj olympus je bolji od tog hp-a. iako je fuji meni jaaako dobar a nije skup al ovdje se ipak radi o maloj lovi pa... evo link o tome olympusu jedna zgodna stvar je da ima internu memoriju. eh da jel ima nekog da je kupio FUJI S9500 stari mi se zapalio za njega pa se možda na tržnici nađe jedan olympus c-770. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
The Man
|
Citiraj:
Sa jeftinim sam radio samo normalne dnevne fotke ili sa umijetnim osvjetljenjem i tako sa R607 i fotke su bile ok za fotić tog ranga A što se tiče fujia radi jako dobre fotiće P.S. FUJI S9500 : nuts : Okinuo sam par fotki ,ali ga nisam dovoljno dugo imao da bi išta pametno rekao osim ovoga gore
![]() |
![]() |
#8 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() evo kakve slike radi HP 707 na automatici al opet kvaliteta slike je katastrofa! ovo za fuji se slažem do sada se igrao sa s304, s602, s5000 (bivši) i s7000 neko duže vrijeme. i stvarno su mrak najbolje uložen novac bi bio olympus c-480. ![]() eh da evo te slike: [img=http://img119.imageshack.us/img119/7060/hpim17294iw.th.jpg] Edit: na slici nisam ja neg frend i frendica. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
The Man
|
Meni je sa r607 tih par fotki dobro ispalo ,možda sam pogodio ,ali onda autoru ,nemoj ajde hp odi na sigurno pa zemi olyja ali niti oly mi u ovom ranku nije baš nešto p.s. ali ta fotka je isto snimana u mraku ,a kažem nisam sa njim snimao u mraku Sa HP-om kojim sam sve snimao je photosmart 850 i fotke su svugdje baš ok ,evo još uvjek je u mom posjedu ,ali kao beckup fotić
![]() |
#10 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
imam c-770 radio sa c-480 i mogu reć da je za tu lovu čist ok. e kakav display ima ona fujieva zvijer (kažeš da si se igaro s njim) jer poznato je kakvi su displayi kod fujija (nažalost). ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
The Man
|
Citiraj:
E da i može se pomoću onih "pantova" pomicati samo gore ili dole ,po meni fali još i u lijevu stranu ,možda zato što na ovo nisam naviknuo
![]() |
![]() |
#14 | |
The Man
|
Citiraj:
Makar sumljam da ćeš na probleme naići jel veća brzina osvežavanja je 60 fr/sec (neznam kolika je manja)
![]() |
![]() |
#16 | |
The Man
|
Citiraj:
Nego daj mi reci za kolko para će ti novčanik biti lakši nakon što ga kupiš (fakat neznam pošto je)
![]() |
![]() |
#17 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() ma ja bi bio zadovoljan i sam S5500 jer ima jednu jebenu stvar a to je nočni fokus al onaj odlični (zelena zraka- po meni jedan od najboljih načina za izoštravanje s malom količinom svijetla) ma sam da je fuji. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
The Man
|
Citiraj:
![]() Ali fakat nije skup ,ja sam mislio da je skuplji, nego ,a pošto je s5500
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
vec kad je OT , jako razmisljam o Canon PowerShot S2 IS (3500kn) ![]() ima ko kakvih iskustava ?
![]() |
#20 | ||
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
evo usporedba s1 i s2 pa da vidiš razlike Edit: ili kad slikaš tete pa plaži pa ti se ruka trese.... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
bacc. ing. comp.
|
gle do 1300 kn max ajd... fotic mi treba za ono amatersko slikanje nist posebno ..... sta mislite o canon dig. fotoaparatima.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
Canon u toj klasi ima OK fotiće, ali meni su osobno bolji Oly-ji u toj klasi. Nekako mi daju življe boje. Za HP nemam pojma kakvi su, no nisu na losem glasu. Po specifikacijama se cine dobri, no kod fotica nisu uvijek bas bitne neke specifikacije ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Evo i ja razmišljam kupiti neki fotić do 1300kn,upišem u google Olympus c-480 i prva stranica koju mi je izbacilo je njihova što i nije nešto čudno ali me odmah bacilo na stranicu za skidanje novog firmwarea za apart.:confused: Nisam znao da postoji upgrade firmwarea za digitalca.
![]() |
#24 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Eto i mene sa OTicom.... trebamo frendu kupiti poklon za vjencanje...imamo najvise 1000kn ,jer smo vec 500 potrosili na neke tanjure i bla bla... Znaci zanima me fotic za cisto kucnu produkciju do 1000kn... ja gledao oljimpus C-370 980kn...ima li nesto bolje i sto mislite o toj stvarcici za kucnu uporabu...
![]() |
#25 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Eto i mene sa OTicom.... trebamo frendu kupiti poklon za vjencanje...imamo najvise 1000kn ,jer smo vec 500 potrosili na neke tanjure i bla bla... Znaci zanima me fotic za cisto kucnu produkciju do 1000kn... ja gledao oljimpus C-370 980kn...ima li nesto bolje i sto mislite o toj stvarcici za kucnu uporabu...
![]() |
#27 | |
The Man
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#28 |
bacc. ing. comp.
|
bit ce olimpus hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
Vodim se činjenicom da ce se čovjek lakše odlučit za određenu stvar ako mu je preporuči više ljudi nego ako mu je preporuči samo jedan ili dva. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() točno al znam ja kad kažem da za tu lovu nema bolji. ![]() stari mi se bavi fotografijom od svoje 19 god sad ima 52 (znači ajmo reč puno iskustva) pa mislim da imam i dobre osnove i dobrog učitelja.. tim više što mi je okupirao hard sa svojih 25k slika u relativno kratko vrijeme. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|