|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
tata dobio AUTO da da ! look here
mozda nije mjesto ali jebiga moramse pohvalit dobio sam auto, i to ne bilo koji nego Suzuki Swift.. sad sam ful uzbudjen i moram ga ic vozikat okolo. ![]() motor je 1.3 92 KS vrti se ko lud i preko 6k rpm oprema je GLX-AC klima cd radio 6 zvucnika, cuje se super. ovo ono ma zakon zivi. stavio bi jos slika ali mi se neda uploadat s ovim shity DSL-om anyway auto je mrak, volan je onako malen i sportski, lagan za okretat ful. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
wow! navrati do rijeke i provozaj me... novi swift mi se full svidja, a motor bi mogao biti prilicno zivahan....bruuuummm. ![]() branik izgleda sportski totalno, a i boja je zakon! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
btw ovo bi trebalo bit us svastari a ne u ostalo, premda je auto hardware. prebaci to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Powered by Ford
Datum registracije: Nov 2004
|
e, meni je taj novi Swift prehebeno dobar! : nuts : Bas mi izgleda onak malo, nabijeno, ma super mi je stvarno taj autic. Ja curu nagovaram da si kupi taj pa da malo vozim! ![]() slika, slika, daj jos slika! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
izgleda bolje kad ga vidis u stvarnosti, ja sam se za njega zapalio jos kad su ga najavljivali prije izlaska. http://img484.imageshack.us/img484/6764/suzuki23xz.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
jeben auto...ali DI SU FELGE??? na to treba min 16 cola!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
GRATZ ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Suzuki se da hebeno OC-at!! uz malo dizanje napona(gasa) i promjenom djelitelja(chip),pretvara se u ultrabrzo tasmanijsko cudoviste! pa sjetite se samo,a bogami idu i danas suzuki swifta 1.3 GTi.... :burn: :burn: ..veselje po gradu ,prat mocne bembe i meckure na Zelenom valu..najslade zabave petkom i subotom navecer,jedini koji me prao na startu(Rover 113GTi imo....papagaj plavi...)frend je promjenio 3,al samo Suza GTi . jos dan danas... jaaako dooobroo ak je imalo slican prethodniku,ceka te puno uzivancije sa malim Rizonjom!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Daj stavi još veće slike pa da mi vire sa svake strane monitora i da se loudaju bar 15 minuta ... ![]() ![]() ![]() btw. dijelim tvoje oduševljenje, novo je novo pa makar i Suzuki
![]() |
#15 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: tata dobio AUTO da da ! look here
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Čestitam za auto... Konja nikad dosta, ovo 92 je malo, ali je auto lagan. Ukrcaj u njega 4 osobe, upali klimu i probaj naganjat i vidjet ćeš da fali još 500-600 kubika najmanje. Meni 1.6 115 KS Megane II jako slabo ide kad ga napuniš do kraja i upališ klimu (jest da sam naučen na motor od 170ak konja). Nije on toliko slab koliko bi ja htio da on ide. Ipak ima 205/55-16, pa ga i to usporava i povećava potrošnju
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Meni se auto iznutra full svidja ali izvana ne ![]() sto se tice motora i vise je nego dosta snazan ![]() sta auto ima 1000kg a skoro 100 konja ![]()
![]() |
#22 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
@ Darth - lijep auto. nego, pitanje: to je auto kupljen baš tebi, ili ga je kupio stari pa ga ti možeš vozati? moramo malo razjasniti, jer vidim da si '87 godište, pa nema teorije da si ga sam zaradio.. jedino ako si diler.. ![]() no offense ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
a jel ti mogu ja bit najbolji prijatelj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
khm...oćemo rejs bacit? Zadnje izmijenjeno od: Roller. 07.06.2006. u 01:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
gfd Zadnje izmijenjeno od: Roller. 07.06.2006. u 01:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
moji su pod zemljom svi.. nego, roller, lijep golf, JA bi takvog... nego, jesi li sam lakirao one branike dolje, što su inače crni, ili je to neki paket opreme? ne može swift ništa golfu.. nije baš pošten omjer... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! Zadnje izmijenjeno od: LorD ClockaN. 22.02.2006. u 10:32. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|