Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.04.2016., 23:33   #1
Poggiali
Rocker
Moj komp

Poggiali's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Skype windows 7 problem sa povezivanjem...

Pozdrav
Radi se o konfi iz potpisa, sa windows 7 32 bit, i logitech c525. Internet je tcom preko parice sa brzinom 4-5mb...

Radi se o tome da kad sam u video pozivu, skype svako tolko (moja strana) zamrzne i vrti plavi kruzic za konekciju. Ako u gasim video, to se ne desava (ako ostavim samo mikrofon ukljucen)

Da li je moguce da je problem zbog 720p kamere, pa mu je preopterecenje i onda svako tolko vrti ili ?

Desktop verzija skypea nema da biram high i low video kvalitetu ili ja to ne viidm ?

Postavke od kamere na zalost ne nude tu opciju :/

Takodjer koristim i ICQ, ali sa njim nikad nemam tih problema, doduse on video isporucuje u 4:3 formatu, dok skype koristi 16:9 pa je mozda to zbog vece rezolucije i problem :/

BTW skype je updatean i ovo mi se dogadja vec dugo dugo...
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
Poggiali je offline   Reply With Quote
Staro 29.04.2016., 00:26   #2
alen.s
Premium
Moj komp

alen.s's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
ovako na prvu...reka bi da si sam sebi odgovorija...
alen.s je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno