|
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
ne moraš stavljat agp 4x grafu na agp4x matičnu, slobodno možeš staviti agp8x grafu. gubitak performansi ti je cca 3% najača agp4x grafa je GF4 Ti 4800 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Baš sam se jučer s time zafrkavao, i kad stavim AGP na 4x , izgubim u 3Dmarku05 20 frameova, a u 3dmarku01 score ostaje isti +1- frame, kako kada.... Što se igara tiče nikakve razlike nisam skužio, slobodno stavi neku jaču AGP8x karticu na matičnu, nemaš beda s time.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Meni je radila GF 6800 16,6 400/850 na P4B533-X (AGP 4X),bez problema.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MiningMod
|
ma odustao sam od toga,bude ovako ostalo najvjerojatnije,neda mi se sada kupovati graficku za 200-300kn a taj komp svedno ode iduci tjedan ovako sa 32mb....nego daj mi reciti koja je bolja grafa Riva TNT 2 32Mb ili GeForce 2 MX400 32Mb :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium moderator
|
Sve je isto. Obje grafičke kartice su prestare i kad ih usporedimo sa današnjim karticama i zahtjevima igrica,razlike gotovo ne postoje
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium moderator
|
Ako već hoćeš stare kartice,najbolje ti je uzeti MX4000 ili MX440 sa 64 Mb memorije.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Nadalje, GF4 MX4000 je lošija grafa od MX4x0 serije jer ima samo 64-bitnu memoriju. Konačno, za 200 kn možeš ubost Radeon 8500/9100/9000Pro koje su dosta brze DX8 kartice za svoju cijenu, a ko dodaš još koju stoju, možeš uzet nešto iz GF4 Ti serije (DX8) ili Radeon 9550/9600 serije (DX9).
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
A joooj, pa onda dodaj još jedno dvije stoje pa uzmi 6200-tku i modaj u 6600, a ako možeš još jednu stoju ili dvije dodat uzmi 6600GT, kad već dodaješ, dodaj još dvije-tri pa kupi 6800nu, ali, kad već dodaješ, još malo dodaj pa poštenu 6800GT uzmi, ali pazi, kad već tolko dodaješ, dodaj još malo i uzmi 6800Ultra....ah, i eto, kunu po kunu i eto 3200 kuna....i onda zaključiš da je previše i ostaneš na GeForce 2 MX400 ![]() Ako će komp ić za par dana stavi bilo šta, makar i voodoo2 sli, tak i tak će otić.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
EMP moderator
|
Malo pretjeruješ. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
MiningMod
|
Citiraj:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: 6800 ce biti...a kada vec to kupim i metnem unutra budem i maticnu i proc promjenio,mozda i memoriju,ne znam i hdd najvjerojatnije... ![]() ma ucu mos mislit kako... ostaje in geforce 32mb |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium moderator
|
Fućkaš ako neka podržava DirectX 6 ili 7, ionako sa nijednom ne možeš igrati DirectX 9 igre
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium moderator
|
Eh na to sam mislio,tj. ne isplati se igrati sa takvim karticama moderne igre
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
MiningMod
|
Riva TNT 2 32 Isprobane igre: NFS 2 + NFS 3 - steka NFS 5 - nemoguce pokrenuti Driver + Will Rock - jako steka.... Collin McRea - Age of empires + i jos neke.... GeForce 2 MX400 32 Isprobane igre: NFS 2 + NFS 3 + NFS 5 + Driver + Will Rock + Collin McRea + Age of empires + i jos neke.... GeForce je puno bolja,definitivno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
EMP moderator
|
Sa GF2 ne možeš igrat Battlefield 2, Serious Sam 2,... ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
To si ju malo overclocko ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Takozvani influenser
|
imao sam ja svojevremeno geforce2 ultra, grafa je jela sve na trzistu i mislim da je i za danasnje igre sasvim pristojno rjesenje, jedino sto nema p-shadere i v-shader ![]() mislim da ces na kraju ipak uzeti ono za sta imas lovu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|