|
![]() |
#1 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Podloga za mis
Zanima me kakva je Sharkoon xsurface. Nije toliko skupa u linksu za 50-ak kn. Želio bi si kupit neku dobru jer zasad imam neki jeftinjak od 4.5 kn kupljeno u mercatoru prije mjesec dana i već mi se raspada.
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
THE podloga ili ti numerno UNO podloga je fUnc i to je to ostalo su sve prosjek.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
n00b
|
Ma moj drveni stol je zakon...barem dok ne dobijem Quake 4. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Istina je ovo kaj codiac veli. Probo sam je kod frenda na mx510 i fakat je neusporedivo bolje nego ko moj mx510 na drvu. Citiraj:
![]() http://www.thespoof.com/news/spoof.cfm?headline=s2i9531 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() ah, bar ću imat i dalje njegovu sliku na mouse padu ![]() btw-koliko košta ta podloga koju codiac spominje? ![]() ja nikad ne bi mogla bez podloge, po stolu-to struže ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
ja imam func vec 4 godine i nije mi zao tih tadasnjih 250kn koje sam dao jer dan danas podloga je ko nova,mogu rec da je nepoderiva,jer 2 i pol godine intenzivno igranja ut-a i hebavanja po kompu min 4h dnevno....a jos mi i misonja logitech ifeel mouseman dura,jedino su se ona sranaj na cemu se vozi(na misu) poderale pa imam samo skateze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bycod
|
komer ![]() uglavnom kada dodje quake4 uzimam si func jer jednostavno nema bolje .....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
bycod
|
koji kvejk je sharen trojka je ali o dvojci pricamo trojka je za djecu ![]() nego fairy postoji razlog zasto je fUnc 200kn a ne 10 kn jer mis na njoj leti koda je iznad podloge sa time da je preciznost 99,99% tj nema sanse da ce ti zapeti zrnce prasine na toj podlozi. vjeruj mi DOBAR mis bez dobre podloge nije dobar. Dobra podloga sa dobrim misom i navikom na to dvoje poveca skill i to dosta (bar meni) eto toliko ![]()
![]() |
#14 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() ja sam sa svojom podlogom super zadovoljna..imala sam prije neke koje nisu bile tak dobre, al ova mi je stvarno super..a za malu cijenu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
svako krpa svoj kraj s krajem,tak da hebiga,kad gledas,neki ljudi poderu 3-4 podloge po 10-20kn,i onda nakon 4 godine vidis da bolje da si kupio func...naravno ak se ne varam sad je puno jeftiniji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
func!!!!!nema bolje......... ima 2 strane podloga,jednu gladju jednu hrapaviju i u kombinaciji sa optickim misom (ja imam mx 500 sa jedno 5000000km predjenih po podlozi)nemre bit bolje radije dam jednom 250 kuna neg 35 puta po 20 kuna,jer moj func je kupljen kad je tek dosel na trziste u zg(jos u straom linksu kad se tek otvorio,i jos izgleda ko prvi dan!!!!!!! dakle........F U N C ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
Upravo sam došao iz linksa. Kupio podlogu jako je dobra za 56kn dobije se 5 super tankih podloga koje se "lijepe'' za stol. Miš mi ide bolje nego po stolu podloga je super za tu cijenu preporučujem svakome ko nema para za bolju gamersku podlogu. Evo par slika: http://img401.imageshack.us/img401/9151/img28720xi.jpg http://img401.imageshack.us/img401/889/img28730nl.jpg
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Eto ja sam neki dan kupil podlogu za cenera i sad ne samo da ne simjem ni razmisljat o Photoshopu, nego je pravi pothvat uopce pogodit ikonu ![]() Jucer sam se ukokal s bombom u CoD-u jer sam ju bacil u zid kraj sebe ![]() Tak da podloga stvarno nije nevazan detalj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
bacc. ing. comp.
Datum registracije: Nov 2003
|
ja nemam podlogu imam dobrog misa i jednako radi na drvenom stolu i na pravoj podlozi |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Šta petljate oko podloga?250kn?!za podlogu?!to je za bit pijan tjedan dana i četri puta vodit curu vanka.. jeb.. podloge od 250kn...
![]() |
#22 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
I ja sam bio "Šta kakva podloga, moja LipaMill bilježnica je zakon..." dok nisam isprobao čisto iz zajebancije func F10s podlogu u Linksu. Bilo je "opaaa..." ![]() Kupio sam ju i tjedan dana ju koristim. Da li ima razlike? Ima i to velike. Da li vrijedi 200 kuna? Ne, ali čovjeka veseli. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ako mislim da mi miš ne valja, kupit ću si podlogu, ovako još nisam našao koj je bolji od mane na drvenom stolu i Insta gib mod u UT2k3
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
CoolerMaster Alloy X-Pad III Mouse Pad vrhunska podloga (mislim da dovljno govori to sto je to podloga od 0,5 kg aluminija) ![]() ali samo ako imate dobar mis (isprobao sam sa par jeftinijih i nece ni mrdnuti na njoj - senzor ne registrira pomak), u kombinaciji s nekim od MX Logitech-a je savrsenstvo... veca je od prosjeka i dobro je dizajnirana... preporucujem : sniper : |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
-------
|
A kakva su vam iskustva s Logitech-ovom Steelpad podlogom. Valja to kaj ili........? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|