|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
OPET! Restartanje kompa
opet ista stvar, slusam mp3-ce, surfam netom dopisujem se i restarta se. Super PI mi radi na 8m i ne restarta se, kao da je poludio, igram igre i ne restarta se, upalim komp, uđem u windowse i restarta se!!! Očistio sam utore za ram, premjestio ram na drugi utor, neznam više šta da radim!!! Je*o mu bog ma*er i kompjuteru!!!11 Nikako na zelenu granu, pomoć ljudi bilo kakav savjet je dobrodosao! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Pokrenuo sam dobri stari Scan Disk i evo izvješča: Checking file system on C: The type of the file system is NTFS. A disk check has been scheduled. Windows will now check the disk. Cleaning up minor inconsistencies on the drive. Cleaning up 53 unused index entries from index $SII of file 0x9. Cleaning up 53 unused index entries from index $SDH of file 0x9. Cleaning up 53 unused security descriptors. CHKDSK discovered free space marked as allocated in the master file table (MFT) bitmap. Windows has made corrections to the file system. 5245190 KB total disk space. 1911072 KB in 15693 files. 4512 KB in 1196 indexes. 0 KB in bad sectors. 45970 KB in use by the system. 28288 KB occupied by the log file. 3283636 KB available on disk. 4096 bytes in each allocation unit. 1311297 total allocation units on disk. 820909 allocation units available on disk. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Je, sad bi rekao kako ![]() Baciti cu ga u pi*ku materinu i to sranje dao bog da bill gates sutra umre i da se vratimo u srednji vijek, tamo barem nije bilo ovakbih sranja, idem sada viditi da se negdje žica ne dotiče sa ukletim kučištem, smeče jedno smetlarsko ![]() Neznam ni kakvi su ovo glupi procesi u taskbaru sve sranje do sranja, i kakve su to gluposti da antivirus ima 5 proces, glupi avast, smeče nedorađeno bugovito. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Nemoj se bezveze živcirati. Jel se pregrijava? Pusti memtest, prime, blablabla... nemoguče da nemožeš otkriti šta mu je. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
E kako ce napajanje na tome riknuti ??? kupio sam ga u 9 mjesecu! u kučištu imam grafu sa coolerom, proc sa coolerom, 1 HDD, 1 DVD-RW i 1 FLOPPY, ajde mi reci kako napajanje to nemože goniti??? Od jučer mi se nije restartao, viditi cu sta bude ubuduce... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Tek tolko da znas napajanje moze jednostavno prestati raditi ili biti u polu-radi modu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Imao isti problem ,pizdio jako ,te nakon kojeg petog format c: sve proradilo po duhu svetome Nije mi jasno samo znam da su problemi počeli kada sam bio uveo adsl ,i znam još ljudi kojima je počelo sa uvođenjem dsl-a ,znam da nema nikakve logike (povezanost dsl-a i restartanja) ali čista statistika
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Prije nekoliko mjeseci sam imao sličan problem. Komp se na da ugasit, nego se odmah upali i kod pokretanja bilo kakve vizualizacije u WMP, a da ne govorim o 3D Marku -> plavi ekren ! Donesem napajanje iz podruma -> sve radi OK. Kupio drugo napajanje i do danas sve radi bez problema. I sam kažeš da reset BIOS-a i friški windowsi ne pomažu, dakle hardware. Kreni sistemom eliminacije, a moja preporuka - od napajanja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Sad vec nekoliko dana nema restarta...Napomena: antivirus, ad-aware i sl. nista nisu nasli... Cini se da cu i ja probati format C kad uhvatim vremena. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
M.U.P.
|
Meni se zblokira kad pokrenem neki video bilo sa hard ili dvda ako clockovi nisu da defaultu ![]() Ponekad se hard sam od sebe ugasi i dok se resetira radi normalno. Prime,super pi ,s&m,3dčmarkovi, igre sve radi bez problema samo nekad pukne sam od sebe:confused:
![]() |
#14 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
ja nisam imao bas takvih bedova al sam pizdio sa demom od call of duty 2. skino sam 5 komda s razlicitih strainca kad trebam pocet igrat restart. instaliram na laptop radi. wtf??? sad igram cod2 sve bez beda ni vau. ko ce ga znat neto se s necim kolje a ti sad skontaj sta, meni za cod2 demo nije ni reinstal pomogo. :confused:
![]() |
#15 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
restart
da nisi pokupio virus,ja sam imao jedan koji ti nakon minute restarta komp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
The Man
|
Re: restart
Meni se restartal uvijek kada sam ušo u dreamweawer ili paint shop pro 9 i to baš kada već nešto napravim ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#18 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
windowsi xp imaju ukljuceno da nepokazuje blue screen of death nego u slucaju njega da se automatski restartaju tako moze se u par slucaja ovdje bas dogodi greska u windowsima zbog kojega se onda sami restartaju. a greska sama od sebe se moze dogoditi radi lose memorije ili napajanja. kad se tako nesto desi treba sve testirati. meni se auto samo od sebe gasi evo treci elektricar nezna sto mu je. svaki kaze da bi mogao promijeniti par dijelova po 300kn ali da to nejamci rjesenje problema i sta da im radim.... ![]() e da isto tako moze se restartati radi usb uredaja. par puta su se kompjuteri restartirali i radi miseva i adslova isto tako bio je jednom i slucaj ako se nabije kartica u agp slot preduboko... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nije istina, i Windowsi XP i 2000 imaju BSOD, samo u ponešto drugačijem obliku nego Windowsi 9x.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
The Man
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#21 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
:)
Datum registracije: Mar 2005
|
Dečki evo malo statistike: nije sad da pljujem po amdu al svi do reda ga imate i svi nekakav problem sa blokiranjem aplikacija i resetiranjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
De se odi sam obisi da te nebi triba neko drugi ![]() Takve gluposti nisam ćua godinama a ako bi imali svi intela windowsi bi radili kako triba ![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 |
The Man
|
@ autor Ako ti se još restarta odi ovako: Control Panel => System => Advanced => Pad startap and recovery klikni setings i isključi automatically restart tada ti se nebi trebao retsartati ,nego ako je velika greška izbaci bsod I kada ti se sruši pogledaj u events logu što je uzrok greške
![]() |
#26 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
M.U.P.
|
Samo jedno pitanje jel koristite možda nlite verziju windoza?
![]() |
#28 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
:)
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma dok sam imao amd-a isto tak me nešt jeb*lo samo sta se gad resetirao dva-tri puta i onda zablokirao, več sam ga htio bacit kroz balkon od muke i onda me puklo da ga prodam po komponentama. Nije se nitko žalio ni za jednu stvar a sve sam prodao osim šugavog napajanja. Najvjerojatnije je napajanje i kod vas |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
M.U.P.
|
Nevidim da neko ima šit napajanje ![]()
|
|
Oglas
|