|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
add new hardware
imam jedan problem... ![]() imam xp sp2 i kada spojim na usb bluetooth dongle, windowsi mi sami instaliraju drivere koji mi nisu dovoljni, a kada pokusam instalirati drivere sa cd-a, ne rade, odnosno, software mi ne radi kako treba... mene zanima kako da isključim privremeno da mi windowsi automatski instaliraju drivere kada priključim neki novi hardware, odnosno, zelim si staviti drivere sa cd-a koji sam dobio uz bluetooth... molim pomoc, savijet... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj prvo instalirat ono sa CD-a pa onda ubost stick.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
nemres, jer ako instaliram sa cd-a i onda ubodem stick, win mi sam potrazi drivere i zgazi ove koje sam instalirao sa cd-a...to je problem, driveri od win-a su uvijek jači... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Najprije ''ubodi'' stick i onda... kad Win ponudi da ti automatski zinstalira drivere ti to fino canclaj i stavi da ti imaš drivere i želiš ih zinstalirati s određene destinacije, tj. s CD-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
mozda da odes na onu opciju da koristi starije drajvere ?
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A da probaš ić preko update drivera i odabereš ove sa CD-a? Odaberi nek "prisilno" prihvati.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
dečki, ja samo želim ISKLJUČITI AUTOMATSKO INSTALIRANJE DRIVERA...na 5 min dok ne stavim bluetooth, nakon toga vratiti sve na staro... znam da ima ta opcija negdje, ali neznam di...??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Re: add new hardware
Citiraj:
Citiraj:
pusti windowse da instaliraju svoje drivere, zatim ih makni i stavi ove s cedeja. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2002
|
Citiraj:
http://www-old.epox.nl/english/suppo...ess/faq/q5.htm
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
ubodi ga nek ti inst. drivere a onda stavi software i napravi driver update sa cda od bluetootha.... meni isto nije radio bluetake class 1 pa sam tako rjesio problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
jesi sredio? ja cu ponoviti napisano, sam u srugom obliku. dakle, pustis da ti win sami instaliraju drivere pa onda u device manageru properties na taj instalirani usb i pod karticom driver stisnes gumb update driver, pa sam instaliras driver sa svog cedeja ili sta vec je.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|