|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
TEMP folder Access Denied
Pozz, Dakle imam problem pri instalaciji programa(konkretno sad Virtual Box, ali i sa nekim drugim programima je isto, sa nekima se da zaobić) Kada upalim instalaciju:Failed to create extraction path itd. Slika1 Pokušao sam napraviti novi folder na disku C: i prominit Enviormental Variables u taj folder, isti rezultat Pokušao sam u Security tabu dati full control za sve usere: Slika2 Enableao sam Administrator acc i pokušao instalirati sa njim Dodao novi admin acc. I za kraj take ownership, ništa ne djeluje isti problem stalno. Sve datoteke fileove i sl. ja mogu rucno brisat dodavat itd.. Skenirao sam malware sa malwarebytes anti malware i viruse sa Avast antivirus. A stvarno mi se neda reinstall windowsa zbog necega sta se meni cini glupost, or is it? Slika1 ![]() Slika2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Chekiraj gdje ti se nalazi TEMP, pod System properties -> Enviroment Variables po defaultu bi trebalo biti %USERPROFILE%\AppData\Local\Temp ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Pokušao sam napraviti novi Temp folder na C: i prominio Enviormental Variables u taj temp folder, isti rezultat. Nalazi temp folder zato jer kad napravim ručno VirtualBox folder u tempu, izbaciva mrvu drugačiji error, znači može doći do foldera, al ne može pisati u njega A ukoliko izbrišem folder/varijable, onda mi piše error da ne može naći path, tako nesto |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Nop, al nije do virtualboxa, i drugi programi imaju problema npr composer sam uspio instalirat tek kad sam ga stavio direktno u c:\, ugl sutra cu napravit reinstall windowsa, ocito se nesto s**** sa registrom il necim, al lakse mi je napravit reinstall, nego godinama kopat po sustavu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|