|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2013
|
USB 3.0 Brzina samo 10 Mbit/sec Pomoć?!
Pozz svima Već dulje vrijeme ratujem s usb prijenosom podataka koji je i za USB 2 i 3.0 isti ,rijetko prelazi 10 mbit/sec! Konfa je:MB ABIT B85M Pro3 sa i3-4150, 8giga Ram; SSD 128 gb Kingston fury x ;HDD2-WD Black 1tb Ako zna neko fintu jer na win8 je ista stvar ko i s win10,neću valjda morati vračati na win7? LP P.S. Probao sam stickove na drugim komp. pa rade puno, puno brže! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
O kojem usb sticku se radi? I jel 10mbit/s ili 10MB/s? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
da se i ja nadovežem na temu,hmhm i meni nije brzina kolko bi trebala bit je brzina kad skidam sa externog diska na mod ssd ali kad ide obrnuto sa mog ssd diska na externi hdd 1tb transcendov 3.0 disk onda je oko 12 mb,sad išo probavat sa externog diska na moj disk,brzine je ovisno o fajli jeli iso jeli film mkv,ili je avi varira od 60-80 nekad i 100. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pretpostavljam da znate da morate koristiti usb 3.0 kabel da bi dostigli veću brzinu. Imam vanjski usb 3.0 hard i na običnom kabelu se vuče, dok se na originalnom postiže puno veća brzina prijenosa podataka.
![]() |
#6 |
Registered User
|
Pozz Prvo korekcija 10MB/sec(ne Mbit/sec) imam tri(3)USB sticka - kingston 8gb(USB 2.0);SILICON POWER USB 3.0 16gb i Kingston 16gb usb3.0 problem je sa svima isti. Što se drivera tiče na službenim stranicama asrocka nema drivera za win8.1 ni win10(za usb3.0) Nema kabla uštekam direktno u komp i sporo..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Bez pravog drajvera ne može brže, sada "glume" USB 2.0 portove. Koliko sam na brzinu otkrio, Intel pametuje i kaže obrati se M$ za drajvere ... U međuvremenu probaj "prisiliti" da instalira drajvere za W7, negdje na forumu se govorilo kako jer bez toga W8/10 odbija instalirati ove od W7. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#10 |
Registered User
|
Ovakvo je stanje,za usb 2.0 me ne brine,oni su još solidni,ali za usb 3.0 isprobano na laptopu od frenda radi ko formula1!Ono da ga silujem da instalira drivere od 7-ice , eto bi možda išlo. Hvala svejedno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|