|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
scythe ninja 3 intel mount "nozice"
Sastavljam ekstra racunalo i otkrih da doma stoji zaboravljeni ninja. Problem je u tome sto imam samo cooler, ali fale mi mounting "limovi". Vidim da straznju plocu i vijke mogu uzeti u linksu, ali nedostaju mi "nozice" koje se prisarafe na tijelo heatsinka, u biti ovo (dva metalna dijela gore desno) ![]() zna li netko gdje bih mogao to uzeti? ima li smisla zbog toga kontaktirati scythe? ukoliko netko ima ninju, ili mugena koje koristi na amdu i voljan je prodati intelove djelove biljezim se sa stovanjem. Zadnje izmijenjeno od: frikec. 21.12.2015. u 20:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
Googlaj njemački shop, ima na prodaju, sitna cijena dode za 3 dana. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
da ja sam kontaktiro scythe.de da mi pošalju za moj scythe kama angle nožice kako se ovo zove,platio 8 eura s poštarinom onda,sad će sigurno više bit,jer je frend nedavno naručivao za Ultra-120 eXtreme Rev.C montage kit za 1150 socket došlo 160 kuna ali sa ebaya iz njemačke. http://www.x-fish.org/blog_picture/081210_03.jpg Dirk Meier probaj na ovaj mail kontaktirat,pa pitaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
vec sam rekao da su mi se javili ih scythea i da su noge na putu do mene. 6€ sve skupa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|