|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2015
|
Game of Implosion Ver1.1 Besplatno
Igra urušavanja Ver1.1 besplatno dostupan za iPhone, iPad i iPod touch Dvadeset godina nakon pada Zemlji, ostaci ljudske rase ponovno se suočavaju s izumiranjem. Došlo je vrijeme da opravda svoje postojanje. Tajanstveni oblik života poznat kao XADA trgovima off protiv čovječanstva posljednji oružje - rat-Mech serija III bojnom odijelu. Velika arsenal super-tech oružja na raspolaganju., Nadogradiv preko moderniji ARK Kernel sustava. Postanite konačan spoj čovjeka i stroja. Osigurati opstanak vrste. http://www.ign.com/prime/promo/implosion-free ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pa čovjek možda promovira svoju/nečiju igru, a ne zna hrvatski? Ili mu je hrvatski lošija strana. Ne vidim ništa loše. Vidim da mu u profilu piše US. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Da si kliknuo quotani post bilo bi jasnije da je čovjek "naš". Meni se samo učinilo da nije ništa rekao. Tipa ono "evo meni se sviđa, ne sviđa, probao sam, jeste vi probali..", niti jednu svoju riječ.. Ja sam stvarno pomislio da je bot, pa sam išao vidjet da li ima koji post i vidim da nije bot, jer 100% nema prevoditelja kojim bi dobio "zaobisel". A ako ne možeš temu razlikovat od botove reklame, onda s temom nešto nije u redu. Ili sa mnom. Svejedno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2015
|
žao čuti vaše riječi. Ja sam samo dijeljenje korisne stvari |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |